Ποδοσφαιριστής κλείδωσε τον πρόεδρο της Γιουβέντους στην τουαλέτα!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες… Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Κόμπολι Γκίλι, ο υπ’ατμόν ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τιάγκο Μέντες, τον κλείδωσε πριν μερικές ημέρες στην τουαλέτα (!), με την είδηση αυτή να κάνει όπως ήταν φυσικό το γύρο του κόσμου.

“Η ιστορία με μένα να είμαι κλειδωμένος στην τουαλέτα είναι πέρα για πέρα αληθινή”, εξομολογήθηκε ο Γκίλι στην ιταλική τηλεόραση για να συμπληρώσει: “Είναι ντροπή που αυτή η ιστορία βγήκε προς τα έξω, καθώς είναι κάτι που είπα σε έναν φίλο εμπιστευτικά. Τέλος πάντων, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο άκουσε τη φασαρία που έκανα όταν χτυπούσα την πόρτα και προσφέρθηκε να την σπάσει. Του είπα πως θα ήταν καλύτερα αν το έκανε κάποιος άλλος, προκειμένου να κρατήσει τους ώμους του σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα”.

Να σημειωθεί πως η ιστορία είχε βγει στην επιφάνεια πριν λίγες ημέρες, όμως τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο μόνο για τον Ντελ Πιέριο που έβγαλε τυχαία τον πρόεδρο των “μπιανκονέρι” από την τουαλέτα των αποδυτηρίων, και όχι για τον Τιάγκο που φρόντισε να… τον ταλαιπωρήσει κλειδώνοντάς τον μέσα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Γκίλι έμεινε για παραπάνω από μία ώρα στην τουαλέτα, με τον Τιάγκο να εκφράζει με αυτό τον τρόπο την οργή του για την προσπάθεια της διοίκησης της “κυρίας” να τον παραχωρήσει σε μία εκ των Έβερτον ή Μονακό πριν τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

[via]

Κοινοποιήστε στο Facebook