VLC Media Player 0.9.2 – Το απόλυτο πρόγραμμα αναπαραγωγής video

Το VLC Media Player, ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο, κυκλοφόρησε σήμερα αναβαθμισμένο στην έκδοση 0.9.2. Η νέα version (που μετράει ήδη πάνω από 450,000 downloads) έχει πολλά νέα στοιχεία όπως ανανεωμένο interface με media library, νέο panel για την full screen μορφή του, 3 διαφορετικά προφίλ λειτουργίας (κλασσικό, εμπλουτισμένο και μινιμαλιστικό) και πολλές άλλες προσθήκες.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην αναπαραγωγή αρχείων με υποστήριξη ακόμη περισσότερων τύπων αρχείων, άλλωστε ο τομέας αυτός είναι ένα από τα δυνατά σημεία του VLC αφού δεν χρειάζεται την εγκατάσταση codecs για να παίξει οποιοδήποτε αρχείο. Ασφαλώς πέρα από την αναπαραγωγή αρχείων video, μουσικής, dvd κλπ, το VLC Media Player μπορεί να λειτουργήσει και ως server για το broadcasting του υλικού σας μέσω internet.

Πλήρη λίστα των αλλαγών και βελτιώσεων μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν (αφού πρόκειται για πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα) την τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα videolan.org. Υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις για Windows, Mac OS X και για διάφορες διανομές Linux.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.