“Wanted” με Angelina Jolie & Morgan Freeman

Η πολυδιαφημισμένη τον τελευταίο καιρό ταινία Wanted είναι το νέο Χολιγουντιανό blockbuster, που από τις 28 Αυγούστου έχει έρθει και στην Ελλάδα. Το cast αποτελεί εγγύηση αφού συμμετέχουν η σέξι Angelina Jolie, ο Morgan Freeman που δε χρειάζεται συστάσεις, και ο ανερχόμενος James McAVoy ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο νεοφερμένος στο Hollywood Ρώσος σκηνοθέτης Timur Bekmambetov.

Η υπόθεση μιλάει για έναν αργόσχολο και αποτυχημένο 25αρη που βαριέται την ζωή του καθώς η δουλειά του δεν πάει καλά, η σχέση με την κοπέλα του επίσης και γενικά η ζωή του είναι μονότονη και στάσιμη. Κάπου εκεί μπαίνει στην ζωή του η Αντζελίνα Τζολί που του εκμυστηρεύεται πως ο πατέρας του, ο οποίος τον είχε εγκαταλείψει πριν χρόνια, σκοτώθηκε ενώ εργαζόταν για την “Αδελφότητα”, μια οργάνωση δολοφόνων που σύμφωνα με τους ίδιους απονείμουν δικαιοσύνη. Η Τζολί προσφέρεται να τον εκπαιδεύσει ώστε να μπεί στην μυστηριώδη οργάνωση, αρχηγός της οποίας είναι ο Μόργκαν Φρίμαν. Ο νεαρός δέχεται και η ζωή του αλλάζει εντελώς…

Η ταινία αν και τα πήγε καλά στις αμερικάνικες αίθουσες, σύμφωνα με τις κριτικές πέρα από καλογυρισμένες σκηνές δράσης δεν προσφέρει κάτι το καινούργιο αφού και το σενάριο μοιάζει πολύ απλοϊκό, με αποτέλεσμα η ταινία να χαρακτηρίζεται αρκετά μέτρια.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο καλοσχεδιασμένο ελληνικό website της ταινίας και να δοκιμάσετε ένα εθιστικό web game σκοποβολής που σας βάζει στον ρόλο του πρωταγωνιστή κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.