Ο μικρότερος Bodybuilder στον κόσμο

Ως ο μικρότερος  Bodybuilder ανακηρύχθηκε ο Ινδός Νάνος Romeo, ο οποίος ακολουθεί πλέον καριέρα στο Hollywood, μετά την ανακάλυψη του από τον Αμερικανό ατζέντη του, Chuck Harris, που είναι κυνηγός ταλέντων και παρουσιάζει πάνω από 10.000 ταλέντα με ασυνήθιστες υποκριτικές ικανότητες σε όλο τον κόσμο. Ο Harris, ο οποίος είναι γνωστός ως μάγος των περίεργων, πιστεύει πως ο νάνος θα γίνει ο μεγαλύτερος του star. Ο νάνος αυτός που είναι μόλις 82,5 εκατοστά είναι σταρ ενός ντοκιμαντέρ του Channel 5 που εξελίσσεται σε διαδρομές από το αγροτικό Punjab στα φωτεινά φώτα του Λος Άντζελες.

Λόγω ενός άρθρου στο Telegraph.co.uk για τον μικρό νάνο που έκανε ντόρο, ο Harris πέταξε στην επιβλητική του κατοικία στο Λος Άντζελες παίρνοντας τον Romeo μαζί του. Ο Romeo έγινε αμέσως attraction στα Gold’s Gym, γνωστά ως το αγαπημένο μέρος του Arnold Schwarzenegger για να σμιλεύσει το σιδερένιο του σώμα. Ο μικρότερος Bodybuilder δηλώνει πως: “Τα περισσότερα από τα όνειρα μου εξελίσσονται γύρω από ένα ταξίδι. Πότε δεν πίστευα πως θα μπορούσα να δω την Αμερική και να πετάξω με ένα αεροπλάνο. Πάντα ήθελα να ταξιδέψω στο εξωτερικό και επειδή έγινα ξαφνικά διάσημος θα το κάνω.”

Ο Romeo γνωρίστηκε μ’ένα άλλο μικρό διάσημο άτομο, τον σταρ του Jackass, Jason Akuna ο οποίος είναι γνωστός ως “Wee Man” και τον ενέπνευσε στην ακρόαση του Cirque de Soleil στο Las Vegas. Στη συνέχεια δήλωσε: “Δεν είχα ξανασυναντηθεί με άλλον μικρό άνθρωπο σαν εμένα μέχρι να γνωρίσω τον Jason. Είναι τόσο επιτυχημένος, παρόλο που είναι τόσο μικρός, πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως μπορώ να γίνω εξίσου διάσημος. Το να κάνω ακρόαση για το τσίρκο ήταν το καλύτερο κομμάτι ολόκληρου του ταξιδιού, αφού όλοι με ενθάρρυναν τόσο πολύ. Ταξίδεψα με αεροπλάνο και είδα τον ωκεανό. Υπήρχαν υπέροχοι ουρανοξύστες στην Αμερική και καμία σχέση με τους δρόμους του Punjab. Όλα ήταν τόσο οργανωμένα. Το ξενοδοχείο ήταν εκπληκτικό με ευρύχωρα δωμάτια και σύγχρονες υπηρεσίες. Δεν έχω δει τέτοια πολυτέλεια στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευτυχής.”

Αντίθετα με τους περισσότερους νάνους, ο Romeo είναι τέλεια καθορισμένος, με μια επικεφαλής περιφέρεια 15in και μια θωρακική μέτρηση 20in. Παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του, ο Ινδός μικροσκοπικός άνθρωπος έχει τη γυμνασμένη εικόνα ενός ανθρώπου που ασκείται συχνά. Έχει ανάπτυξη των δικέφαλων μυών και των μηρών του. Η ρουτίνα του περιλαμβάνει γυμναστική με τους αλτήρες 1.5kg και υποστηρίζει ότι είναι ο ισχυρότερος νάνος στον κόσμο.