Claire Jones: Γέννησε στην τουαλέτα & τράβηξε το καζανάκι

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται είναι πραγματικότητα: η Claire Jones είναι η γυναίκα που γέννησε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι μαζί με το νεογέννητο μωρό της. Όπως δηλώνει δεν το κατάλαβε και όταν το πήρε χαμπάρι ήταν πια αργά. Μα είναι δυνατόν; Δεν γίνονται αυτά!

Πιο συγκεκριμένα η 32χρονη έκρυβε την εγκυμοσύνη της και έλεγε σε όλους πως πάσχει από μια αλλεργία, η οποία έχει κάνει δημιουργήσει πρήξιμο στην κοιλιά της. Ο λόγος που το έκρυβε ήταν διότι δεν ήθελε να μάθει το περιβάλλον της για την εγκυμοσύνη.

Τον Δεκέμβριο η Claire βρισκόταν για επίσκεψη στο σπίτι των γονιών της όταν την έπιασε διάρροια, όποτε πήγε στην τουαλέτα και αφού πλέον τελείωσε και τράβηξε το καζανάκι είδε κάτι περίεργο μέσα στη λεκάνη και κοιτώντας καλύτερα συνειδητοποίησε πως φαινόταν ένα ποδαράκι. Απ’ότι φαίνεται είχε γεννήσει, αλλά όπως δήλωσε δεν το είχε καταλάβει. Μα καλά πως δεν το κατάλαβε; ο ομφάλιος λώρος δεν κρεμόταν; Τι να πει κανείς!

Αφού συνειδητοποίησε πως ήταν το μωρό της, το τράβηξε αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά και το μωρό ήταν νεκρό. Στη συνέχεια το τύλιξε σε μια πετσέτα και το έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου της. Αργότερα που το θέμα έγινε γνωστό και οι αστυνομικοί βρήκαν το νεκρό μωρό στο αυτοκίνητο, η Claire δήλωσε πως δεν καταλάβαινε από κει και πέρα τι έκανε, δεν είχε καταλάβει καν ότι το έβαλε στο πορτ παγκαζ, τα είχε χάσει!