Ο Johnny Depp ως Mad Hatter στη νέα ταινία “Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων”

Ο διάσημος ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε ακραίες εμφανίσεις-μεταμφιέσεις, όπως ήταν αυτή στους “Πειρατές της Καραϊβικής” ή “Ο Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας”. Πρόκειται για έναν ηθοποιό που δεν λογαριάζει τίποτα και δεν διστάζει να τσαλακώσει τον τίτλο του ενός από τους πιο γοητευτικούς άνδρες ηθοποιούς που του έχουν προσδώσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα προαναφέραμε, για άλλη μια φορά ο Depp θα χρειαστεί να μεταμφιεστεί για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Tim Burton “Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων”, στην οποία θα παίξει και θα υποδυθεί τον Mad Hatter. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την ταινία παρουσιάζοντας τον Depp στον νέο του ρόλο. Στην ταινία αυτή εκτός από τον Depp θα εμφανιστούν οι Anne Hathaway, η Helena Bonham Carter, ο Michael Sheen, η Mia Wasikowska, ο Matt Lucas, ο Crispin Glover, ο Stephen Fry και ο Alan Rickman.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Tim Burton, ενώ το σενάριο γράφτηκε από την Linda Woolverton, η οποία βασίστηκε στην κλασσική “Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων” του Lewis Carroll. Η ταινία θα γυριστεί με την τεχνική που έγινε το Beowulf και θα προβληθεί στις 5 Μαρτίου 2010. Τέλος, φήμες λένε πως αυτή που έμεινε δυσαρεστημένη από την επιλογή είναι η Lindsay Lohan, όπου είχε κυριολεκτικά παρακαλέσει τον σκηνοθέτη να μην επιλέξει μια άγνωστη ηθοποιό, λέγοντας πως ο ρόλος είναι ιδανικός για αυτήν.

Η ταινία που όπως αναφέραμε αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2010 και εκτός από ζωντανούς χαρακτήρες θα περιέχει και CGI κινούμενα σχέδια. Στο σενάριο όπως προαναφέραμε βρίσκεται η Linda Woolverton που είχε γράψει και το “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”, ενώ στην παραγωγή ο γιος του Darryl F. Zanuck, Richard, σταθερός στα σχέδια του Burton από τον “Πλανήτη των Πιθήκων” και μετά. Στις αρχές του Αυγούστου έγινε μεγάλο κάστινγκ στο Πλύμουθ της Αγγλίας, προς ανεύρεση των 250 κομπάρσων. Απαραίτητη προϋπόθεση το βικτωριανό look και να μην έχουν φανερά τατουάζ, πίρσινγκ και βαμμένα μαλλιά.

Κοινοποιήστε στο Facebook