Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (Φωτογραφίες+Trailer)

Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs, καθώς και κάποιες φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας. Στην ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2009, οι αγαπημένοι μας ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με ένα σωρό νέους δεινοσαύρους και τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά. Η πραγματική έκπληξη, όμως, είναι πως αυτή τη φορά θα τα δούμε όλα… τρισδιάστατα. Όπως είναι αναμενόμενο την παράσταση θα κλέψει και πάλι ο Scrat, ο οποίος θα συνεχίσει να κυνηγάει το πολυαγαπημένο του βελανίδι, μπλέκοντας και πάλι σε φοβερούς μπελάδες, αλλά και σε φοβερούς έρωτες, αφού στον δρόμο του κυνηγιού εμφανίζεται μια πανέμορφη σκιουρίνα η οποία προσπαθεί να του κλέψει το βελανίδι. Η ταινία θα προβάλλεται και σε 3D έκδοση με ειδικά γυαλιά σε επιλεγμένα Σινεμά.

Βέβαια όπως συμβαίνει και με κάθε ταινία πολλοί υποστηρίζουν πως το τρίτο μέρος “Η εποχή των Παγετώνων” δεν θα είναι τόσο καλό όσο τα δύο προηγούμενα. Χαρακτηριστικά δηλώνουν πως όχι μόνο δεν τους ενθουσίασε, αλλά μάλλον τους απογοήτευσε, αφού δεν παρατηρούν κάτι καινούριο στη σύλληψη των υπευθύνων της ταινίας, πέρα από τους δεινόσαυρους. Στην όλη ταινία αξίζει μόνο ο Σκρατ και το κυνήγι του πολυπόθητου βελανιδιού του που θα δώσει ρέστα.

Από εκεί και έπειτα τα ταμεία και το κοινό θα δείξουν κατά πόσο η ταινία αξίζει. Εγώ πάντως πιστεύω πως μέσα από ένα τρέιλερ δεν μπορείς να καταλάβεις και όλη την ταινία. Γι’αυτό το λόγο και ανυπομονώ να την δω και να κρίνω. Πάντως δεν νομίζω να απογοητευτώ, αφού και τα δύο προηγούμενα μέρη ήταν απίστευτα.

Παρακάτω ακολουθούν μια σειρά από φωτογραφίες της ταινίας, καθώς και το επίσημο τρέιλερ αυτής, για το οποίο έγινε και λόγος.