Madagascar: Escape 2 Africa (Φωτογραφίες+Trailer)

Επιστρέφει στις 18 Δεκεμβρίου και πάλι το animation της Dream Works “Madagascar” με το 2ο μέρος του με τίτλο “Madagascar: Escape 2 Africa“, το οποίο εκτιμάται πως θα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις, κατακλύζοντας τους κινηματογράφους από μικρούς και μεγάλους. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Eric Darnell και Tom McGrath, ενώ το σενάριο ο Etan Cohen. Πρόκειται για μια παραγωγή των Mireille Soria και Mark Swift με μουσική του Hans Zimmer. Το προσφιλές λιοντάρι με τη φωνή του Ben Stiller που ακούει στο όνομα Alex και ο γνωστός Αμερικανός κωμικός Chris Rock ως ο Μarty η Ζέβρα κέρδισαν 63,5 εκατ. δολάρια μόνο το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες, ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η ιπποποταμίνα Γκλόρια μαζί με τον εξωφρενικό βασιλιά Τζουλιάν και τον Μορίς που είδαμε και αγαπήσαμε στο 1ο μέρος θα είναι πάλι εδώ χαρίζοντας μας στιγμές άφθονου γέλιου. Εννοείται βέβαια ότι από την παλιοπαρέα δε θα μπορούσαν να λείπουν οι απίστευτοι πιγκουίνοι, οι οποίοι είχαν μείνει στη Μαδαγασκάρη, απ’ όπου προσπαθούν να φύγουν για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τη Νέα Υόρκη μέσα σε ένα αεροπλάνο το οποίο έχουν επισκευάσει μόνοι τους. Ξεκινάνε λοιπόν την πτήση τους και έπειτα από λίγα μίλια, προσγειώνεται στη μέση του πουθενά… δηλαδή της Αφρικής. Εκεί, καθένας από τους πρωταγωνιστές μας βρίσκει όλο και κάτι δικό του, αλλά και πάλι… μπορεί η Αφρική να συγκριθεί με το σπιτικό τους στη Νέα Υόρκη;

Στην ταινία θα ακουστούν οι φωνές των: Ben Stiller- Alex, Chris Rock- Marty, David Schwimmer- Melman, Jada Pinkett Smith- Gloria, Sacha Baron Cohen- Julien, Cedric the Entertainer- Maurice, Bernie Mac- Zuba, Andy Richter- Mort, Herman Almendarez- Antonio, Zachary Gordon- Baby Melman, Bryceson Holcomb- Lyle, Tommy ‘Tiny’ Lister- Tsetse, Tom McGrath- Skipper, Michele Specht- Nurse Sandy, Thomas Stanley- Baby Marty, Conrad Vernon- Mason, Will i Am- Moto Moto, Kathryn Feller- Ostrich, Elisa Gabrielli- Nana AKA Old Lady.