Νέο LG KC780 με κάμερα 8Megapixels

Η LG ανακοίνωσε την κυκλοφορία του KC-780 μέσα στο Νοέμβριο, ενός εξαιρετικά λεπτού κινητού με έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας αφού η εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι ιδανικό για πορτρέτα. Το κινητό είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 Megapixels με φακό Schneider-Kreuznach που εγγυάται την υψηλή ποιότητα των φωτογραφιών, ενώ διαθέτει κάποιες λειτουργίες ειδικά για φωτογράφιση προσώπων.

Συγκεκριμένα, Η λειτουργία Face Detection εστιάζει αυτόματα στο πρόσωπο και η λειτουργία Smile Detection αναγνωρίζει τη γωνία του στόματος προσαρμόζει το focus ανάλογα για πιο καθαρές και με μεγαλύτερη ευκρίνεια φωτογραφίες. Επιπλέον υπάρχει η λειτουργία Beauty Shot που επιτρέπει την αφαίρεση σημαδιών και ατελειών, για να κάνετε τις φωτογραφίες σας ακόμη καλύτερα! Φυσικά υπάρχουν ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά που βοηθούν την φωτογράφιση σε σκοτεινό ή υπερφωτισμένο περιβάλλον, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ψηφιακής σταθεροποίησης της εικόνας.

Όσο αφορά τον σχεδιασμό του, πρόκειται για slider κινητό τηλέφωνο με πάχος 13,9 χιλιοστά οθόνη 2,4 ινστών. Το LG KC-780 διακρίνεται για τις επιδόσεις του στην καταγραφή βίντεο αφού μπορεί να καταγράψει βίντεο σε μέγιστη ανάλυση D-1, δηλαδή στα 720×480 pixels. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δυνατότητα “Smart Bluetooth”, που επιτρέπει την χρήση ορισμένων πρόσθετων λειτουργιών όταν το κινητό έχει συνδεθεί ασύρματα με Η/Υ, όπως πχ το γεγονός ότι η ψηφιακή κάμερα του LG KC780 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν webcam καθώς επίσης και την δυνατότητα συγγραφής μηνυμάτος με το πληκτρολόγιο του Η/Υ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.