Τα νέα άρθρα του Otherside.gr καθημερινά στο e-mail σας

Σας αρέσουν τα άρθρα του Otherside.gr αλλά δεν προλαβαίνετε να μπείτε κάθε μέρα και όταν τελικά τα καταφέρετε, υπάρχουν 3 σελίδες με νέα posts; Τρέχετε σαν τον Βέγγο με τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας και ξεχνάτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας; Το Newsletter του Otherside.gr είναι εδώ για να προσφέρει την ημερήσια δόση χαλάρωσης και διασκέδασης που όλοι έχουμε ανάγκη, φέρνοντας τα άρθρα της ιστοσελίδας μας κατευθείαν στο E-mail σας εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την διεύθυνση του e-mail σας στην σχετική φόρμα που υπάρχει πάνω δεξιά στην κορυφή του μενού και στην συνέχεια να επιβεβαιώσετε την διεύθυνση σας πατώντας ένα σχετικό link στο confirmation e-mail που θα λάβετε άμεσα. Από εκεί και πέρα θα λαμβάνετε αυτόματα 1 (ένα) e-mail κάθε βράδυ, το οποίο θα περιέχει όλα τα άρθρα που δημοσιεύθηκαν κατά την διάρκεια της στο Otherside.gr.

Σε περίπτωση που κάποια στιγμή θελήσετε να σταματήσετε να λαμβάνετε το newsletter, μπορείτε να το κάνετε μέσω της επιλογής “unsubscribe” που υπάρχει στο κάτω μέρος του e-mail.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.