Σάκης Ρουβάς: ένας αιμοσταγής δολοφόνος

Όχι δεν πρόκειται για την πραγματικότητα, αλλά για τον ρόλο που υποδύθηκε ο Σάκης στην Αμερικάνικη ταινία που έπαιξε. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας ο ευτυχής πλέον μπαμπάς Σάκης έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα φέτος, δουλειές με φούντες που λένε. Μία από τις φετινές επαγγελματικές του ασχολίες ήταν και η πρωταγωνιστική ερμηνεία του στην αμερικάνικη ταινία- ψυχολογικό θρίλερ “Duress“, ο τίτλος της οποίας υπονοεί τη βία που βγαίνει υπό το κράτος ενός έντονου στρες. Στην συγκεκριμένη ταινία ο Σάκης συμπρωταγωνιστεί με τον Αμερικανό ηθοποιό Μάρτιν Ντόνοβαν που είναι γνωστός από πολλές ταινίες, όπως “Το πορτρέτο μιας κυρίας” της Τζέιν Κάμπιον, με τη Νικόλ Κίντμαν.

Η υπόθεση της ταινίας πλέκεται γύρω από το παιχνίδι γάτας και ποντικιού ανάμεσα σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο κι έναν οικογενειάρχη, ενώ ο Σάκης υποδύεται το δολοφόνο που εκβιάζει ψυχολογικά τον Ντόνοβαν, ο οποίος παίζει έναν παντρεμένο και πατέρα ενός 11χρονου κοριτσιού. Ο δολοφόνος αναγκάζει τον Ντόνοβαν να βρίσκεται πάντα μαζί του στον τόπο του εγκλήματος, εκφοβίζοντάς τον πως θα πειράξει την κόρη του. Ο λόγος που ο δολοφόνος θέλει τον οικογενειάρχη πάντα στο πλευρό του είναι για να του αποσπά τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να τον παγιδέψει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σάκη στον ΕΤ, σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο νεαρός Αυστραλός Τζόρνταν Μπάρκερ, ενώ παραγωγός είναι ο Χούλιο Κάρο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez και έχει κάνει την ταινία “El cantante”, η οποία έχει γυριστεί στην Ελλάδα. Ο παραγωγός αυτός ήρθε σε επαφή με τον Σάκη μέσω ενός μάνατζερ του γνωστού ηθοποιού που βρίσκεται στην Αμερική, ο οποίος παρέδωσε στη συνέχεια το σενάριο στον τραγουδιστή. Η ευκαιρία από τη μια, το κέντρισμα ενός κόντρα ρόλου από την άλλη, ήταν τα ερεθιστικά στοιχεία για να πει το «ναι».

Παρόλο που η πρώτη κόπια της ταινίας πρόκειται να είναι έτοιμη το Δεκέμβριο, η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες αρχικά στις ανατολικές ευρωπαϊκές χώρες, με πρώτους σταθμούς τη Ρωσία και την Πολωνία, στο τέλος Μαΐου, ενώ η Αμερική, η υπόλοιπη Δύση καθώς και η Ελλάδα θα δουν την ταινία από Σεπτέμβριο.

Κοινοποιήστε στο Facebook