Ελληνική εταιρία πουλάει ελεύθερο χρόνο

Παράξενα επαγγέλματα στην Ελλάδα

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί νέες ανάγκες και το πρώτο πράγμα που θυσιάζεται είναι ο πολύτιμος ελεύθερος χρόνος μας. Υπάρχει, ωστόσο, λύση, αρκεί να απευθυνθούμε στους σωστούς ανθρώπους… Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Νέων, η Άννυ Λυμπεροπούλου δημιούργησε μαζί με την αδελφή της Τατά μια πρωτότυπη εταιρεία, τη Liebe Αnta, η οποία ουσιαστικά πουλάει ελεύθερο χρόνο σε εκείνους που είναι διατεθειμένοι να τον αγοράσουν.

«Παρέχουμε υπηρεσίες με τις οποίες διευκολύνουμε την καθημερινότητα όσων θέλουν να κερδίσουν ελεύθερο χρόνο. Βλέπαμε ανθρώπους στον περίγυρό μας που δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και ήταν διατεθειμένοι να αναζητήσουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που προσφέρουμε. Δηλαδή περισσότερες ξένοιαστες ώρες» αναφέρουν.

Η Τατά Λυμπεροπούλου εξηγεί: «Αναλαμβάνουμε από πληρωμές λογαριασμών, αγορές δώρων, διοργάνωση event, μέχρι την πώληση αυτοκινήτου ή σπιτιού. Ακούγαμε τους φίλους μας να διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν ή βαριούνται να σπαταλήσουν χρόνο σε θέματα καθημερινότητας και μας έδωσαν την ιδέα να το κάνουμε εμείς».

«Οι πελάτες μας – οι περισσότεροι – έχουν μεσαίο βαλάντιο. Έχουν όμως ανάγκη να απαλλαγούν από πράγματα που τους δεσμεύουν τις ελεύθερες ώρες τους» λέει η Άννυ.

Οι πελάτες εκτιμούν ότι ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι πολυτέλεια και προτιμούν να πληρώνουν για τις καθημερινές δουλειές προκειμένου να εξοικονομήσουν λίγη ξεκούραση.

«Δεν είναι πολυτέλεια να κερδίζεις ελεύθερο χρόνο. Αυτός είναι ο ουσιαστικότερος λόγος που αναγκάστηκα να απευθυνθώ σε εταιρεία για να απαλλαγώ από πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Αν δεν μπεις στη διαδικασία, δεν καταλαβαίνεις την αναγκαιότητά του» λέει η Αλεξάνδρα Παπαναστασίου, η οποία εργάζεται στον χώρο της μόδας.

Όπως εξηγεί η ίδια: «Η δουλειά μου απαιτεί πολλές ώρες και το ωράριο είναι ιδιαίτερα ασταθές. Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω δεν θέλω να τον σπαταλώ σε πράγματα που δεν με ευχαριστούν και με πιέζουν. Προτιμώ να πληρώσω για να πάνε το αυτοκίνητό μου για σέρβις ή να μου αλλάξουν την μπαταρία του μπάνιου που χάλασε».

[via]

Κοινοποιήστε στο Facebook