Sony P-Series Netbook

Sony P-Series Netbook

Φαίνεται ότι η στιγμή που η Sony θα μπει στην αγορά των Netbooks είναι πολύ κοντά καθώς μας επιφύλασσε μια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη, αποκαλύπτοντας μέσω του sonystyle.com πληροφορίες για το P-Series Netbook που ετοιμάζει.

Το “μικρό” του Ιαπωνικού κολοσσού προκαλεί μια ανάμικτη πρώτη εντύπωση καθώς από την μια το μέγεθος του το καθιστά κυριολεκτικά “υπολογιστή τσέπης”, από την άλλη όμως τα χαρακτηριστικά του δεν εντυπωσιάζουν και η τιμή του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι τσουχτερή.

Μιλώντας για χαρακτηριστικά, ο επεξεργαστής του (Intel 1.33Ghz) δεν θεωρείται πολύ δυνατός σε σχέση με άλλα μοντέλα της κατηγορίας, το ίδιο και ο σκληρός δίσκος των 60GB που διαθέτει (υπάρχει και η επιλογή του SSD στα 128GB, όμως ανεβάζει το κόστος). Όσο αφορά την οθόνη οι 8 ίντσες της δεν ενθουσιάζουν αφού πλέον το standard σε γενικές γραμμές μέγεθος είναι στις 10″ ωστόσο, όπως μας έχει συνηθίσει η Sony, το netbook έχει αξιόλογη ανάλυση στα 1600×768 που μειώνει αρκετά το βαρετό scrolling. Βέβαια, μια τέτοια ανάλυση σε οθόνη 8 ιντσών ενδέχεται να καθιστά την ανάγνωση αρκετά κουραστική αφού τα πάντα θα είναι μικροσκοπικά.

Το P-Series Netbook θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Crimson Red, Champagne Gold, και Black Silk και θα τρέχει σε Windows Vista. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ούτε καν ενδεικτική τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Κοινοποιήστε στο Facebook