Sony Vaio P-Series Netbook: Επίσημη Παρουσίαση

Sony P-Series Netbook

Τέλος στην διαρροή πληροφοριών και φημών σχετικά με το επερχόμενο netbook της έδωσε η Sony, ανακοινώνοντας επίσημα τις λεπτομέρειες του νέου Sony P-Series Netbook που αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της εταιρείας στην μάχη για ένα καλό μερίδιο αγοράς στην “καυτή” κατηγορία των Netbooks. Εκ πρώτης όψεως το πανάλαφρο (635 γραμμάρια) μικρό της Sony είναι… πολύ μικρό με πλάτος 24 εκατοστά, μήκος 11 και πάχος 2 εκατοστά, μέγεθος που του δίνει την δυνατότητα να χωρέσει ακόμη και σε τσέπη μπουφάν ή παντελονιού καθώς και σε γυναικεία τσάντα σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ γενικά έχει πολύ όμορφο design.

Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Vaio P, διαθέτει οθόνη wide 8 ιντσών με ανάλυση 1600×768 ενώ βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Z520 Atom 1.33Ghz και είναι εξοπλισμένο με 2GB DDR2 SDRAM, 60GB Hard Disk ή 128GB SSD, Wi-Fi, Bluetooth, 3G Modem, WebCam και GPS. Η standard μπαταρία του θα έχει διάρκεια 4 ωρών, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του με μεγαλύτερη μπαταρία η οποία διαρκεί 8 ώρες.

Το VAIO P Series Lifestyle PC όπως είναι η επίσημη ονομασία του, έρχεται με Windows Vista και θα κυκλοφορήσει σε 4 διαθέσιμα χρώματα: Onyx Black, Crystal White, Garnet Red & Emerald Green. Η τιμή του κυμαίνεται στα 900 δολάρια (660 ευρώ) και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από σήμερα στο Sonystyle.com ενώ τα πρώτα κομμάτια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η τιμή και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις υπόλοιπες χώρες. Ακολουθούν φωτογραφίες και videos…

Sony Vaio P-Series Netbook

Sony Vaio P-Series NetbookSony Vaio P-Series NetbookSony Vaio P-Series NetbookSony Vaio P-Series Netbook

Sony Vaio P-Series Netbook

Sony Vaio P-Series Netbook

Sony Vaio P-Series Netbook

Sony Vaio P-Series Netbook
More Photos