Βελτιώστε τις επιδόσεις στο κρεββάτι με τσιπάκι

Σεξ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τις ιστοσελίδας Live Science και τις βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και Τelegraph, επιστήμονες του βρετανικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης θέλουν να δημιουργήσουν ένα τσιπάκι, το λεγόμενο “τσιπ του έρωτα”, και το οποίο θα εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και θα διεγείρει τα κέντρα ηδονής των ατόμων που δυσκολεύονται να απολαύσουν το σεξ, ώστε να μπορούν να βιώσουν τον οργασμό. Συγκεκριμένα, θα διεγείρει μια περιοχή του εγκεφαλικού φλοιού, ακριβώς πίσω από τα μάτια, η οποία συνδέεται με τα αισθήματα απόλαυσης από το σεξ και το φαγητό, μέσω μικρών σοκ με ηλεκτρικό ρεύμα που θα δημιουργείται από τα εμφυτευμένα ηλεκτρόδια.

Ήδη στις ΗΠΑ έχει χρησιμοποιηθεί παρόμοιο τσιπ που θεραπεύει άτομα που πάσχουν από πάρκινσον. Παρόλ’αυτα ο καθηγητής νευροχειρουργικής της Οξφόρδης Τίπου Αζίζ δήλωσε πως για την ασφαλή εφαρμογή οποιουδήποτε τέτοιου εμφυτεύματος που βοηθά στην καταπολέμηση της διαταραχής οργασμού, θα περάσει τουλάχιστον μια δεκαετία, αφού μέχρι στιγμής η αναγκαία χειρουργική επέμβαση δεν έχει την απαιτούμενη ακρίβεια και μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Όταν η τεχνολογία θα τελειοποιηθεί, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σε βάθος διέγερση του εγκεφάλου σε πολλές νέες περιοχές. Η επέμβαση στον εγκέφαλο θα γίνει πιο επιδέξια, με περισσότερο έλεγχο, ώστε να μπορεί κανείς να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί το τσιπ, όταν χρειάζεται. Σε δέκα χρόνια από τώρα, η γκάμα των θεραπειών που θα είναι διαθέσιμες, θα είναι εκπληκτική – δεν ξέρουμε ούτε καν τις μισές από αυτές τις δυνατότητες σήμερα.”

Τέλος και για όσους δεν πείθονται για την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου τσιπ, ο καθηγητής Αζίζ παρουσιάζει ένα ζωντανό παράδειγμα μιας γυναίκας που δεν είχε πολλές σεξουαλικές ορμές, η οποία πριν λίγα χρόνια είχε κάνει την επέμβαση και είχε βάλει μια παρόμοια συσκευή και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά. Η γυναίκα αυτή έγινε πάρα πολύ σεξουαλική, αλλά τελικά αποφάσισε να απομακρύνει  αυτή τη συσκευή από τον εγκέφαλό της διότι δεν της άρεσε αυτή η ξαφνική αλλαγή.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games