Watchmen: Έρχεται τον Μάρτιο (+Trailers)

Watchmen

Μετά από την διαμάχη μεταξύ δύο γιγάντων του Hollywood, της Fox και της Warner Bros για τα δικαιώματα του Watchmen, η ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 6 Μαρτίου του 2009 στις ΗΠΑ. Πρόκειται για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2009 και αποτελεί μεταφορά στην μεγάλη οθόνη ενός από τα διασημότερα κόμικ στον κόσμο από τον Alan Moore & Dave Gibbons.

Το Watchmen εξελίσσεται στην Αμερική, σε ένα διαφορετικό 1985 όπου μεταμφιεσμένοι σούπερ ήρωες αποτελούν μέρος της καθημερινότητας στην κοινωνία. Όταν ένας πρώην σούπερ ήρωας δολοφονείται, ένας άγρυπνος φρουρός που ονομάζεται Rorschach ξεκινάει τις έρευνες για τον φόνο, που οδηγούν σε ολοένα τρομακτικότερα συμπεράσματα.

Πέρα από την πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή, την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Zack Snyder που σκηνοθέτησε και τους “300” με την γνωστή εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μια μικρή γεύση από το Watchmen μπορείτε να πάρετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν και trailers που θα σας βάλουν στο κλίμα.