Απαγόρευση φιλιών στους σταθμούς τρένων

Φιλί σε σταθμό τρένου

Τα παθιασμένα φιλιά ηττήθηκαν στη μάχη με την… ακρίβεια των δρομολογίων, σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό της Βρετανίας όπου από την Δευτέρα απαγορεύεται στους ταξιδιώτες να φιλιούνται για να μην καθυστερούν τα τρένα.

Οι πρωτότυπες πινακίδες που απαγορεύουν τα φιλιά τοποθετήθηκαν στο σταθμό της πόλης Γουάρινγκτον, στο χώρο της πιάτσας των ταξί καθώς οι εναγκαλισμοί και οι εκδηλώσεις πάθους κρίθηκε ότι απειλούν την αναχώρηση των τρένων στην ώρα τους.

Η εταιρεία Virgin Rail που διευθύνει το σταθμό ανακοίνωσε ότι οι πινακίδες δεν είναι παρά ένας «χιουμοριστικός» τρόπος για να πείσει τους ταξιδιώτες να μην μπλοκάρουν το χώρο. Πολύ συχνά στο σταθμό αυτό, που εξυπηρετεί προορισμούς όπως το Λονδίνο, τη Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ, επικρατεί συνωστισμός.

Πολλοί πάντως ήταν αυτοί που δε διασκέδασαν με την ιδέα του ψυχρού αποχαιρετισμού με τους αγαπημένους τους. «Είναι γελοίο. Δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να υπάρχει ένας χώρος όπου απαγορεύονται τα φιλιά. Ασφαλώς οι άνθρωποι δικαιούνται να αποχαιρετιούνται», είπε μια 38χρονη γυναίκα ενώ ένας νεαρός άνδρας αναρωτήθηκε εάν θα επιβάλλεται πρόστιμο στα ζευγάρια που θα συλληφθούν να παρανομούν.

«Θα εφαρμόσουμε το μέτρο σε λογικά πλαίσια», σχολίασε απλώς ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πηγή: kathimerini.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games