Διοργάνωσε καλλιστεία για τις ερωμένες του

Reon Kadena

Ένας Κινέζος επιχειρηματίας αποφάσισε να διοργανώσει μίνι καλλιστεία για να διαλέξει την καλύτερη από τις ερωμένες του, όταν ένιωσε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τσέπη του, μη μπορώντας πια να συντηρεί και τις πέντε! Το πρώτο βήμα έγινε με την πρόσκληση σε επίσημο δείπνο και των πέντε όπου ενημερώθηκαν για την ύπαρξη των υπόλοιπων ερωμένων…

Reon Kadena

Στη συνέχεια και με την βοήθεια ενός φίλου του που εργάζονταν σε πρακτορείο μοντέλων, ο επιχειρηματίας διοργάνωσε τα καλλιστεία που χωρίστηκαν σε 3 επίπεδα: τον διαγωνισμό ομορφιάς, τον διαγωνισμό γνώσεων και την κατανάλωση αλκοόλ.

Η πρώτη από τις 5 κοπέλες απορρίφθηκε στον διαγωνισμό εξωτερικής εμφάνισης, ενώ άλλες δυο απορρίφθηκαν στον γύρο των ερωτήσεων για να φτάσουμε στη νικήτρια μετά από τον μεγάλο τελικό που έγινε με τον διαγωνισμό κατανάλωσης αλκοόλ ανάμεσα στις δυο επικρατέστερες!

Όμως η ιστορία αυτή πέρα από κωμικά στοιχεία είχε και τραγικό επίλογο, καθώς μια από τις τέσσερις κοπέλες που είχε απορριφθεί ζήτησε από τον επιχειρηματία και τις άλλες διαγωνιζόμενες να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο, έχοντας στο μυαλό της την εκδίκηση. Μη αντέχοντας την απόρριψη έριξε το αυτοκίνητο με τον επιχειρηματία και τις ερωμένες του στον γκρεμό, ωστόσο η τραγική ειρωνεία της τύχης ήταν το ότι σκοτώθηκε μόνο η ίδια που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Reon Kadena

Otherside.gr Games