Απέδρασε για να πάρει τσιγάρα & επέστρεψε

Φυλακή- Τσιγάρο

Ο 25χρονος Harry Jackson, που είναι φυλακισμένος σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ για κατοχή παράνομων ουσιών και για παραβίαση των περιοριστικών όρων, απέδρασε για λίγο και επέστρεψε στην φυλακή μόνος του. Ο λόγος της απόδρασής του αν και αρκετά αστείος είναι λογικός. Τι να κάνει ο άνθρωπος, ήθελε ένα τσιγαράκι και βγήκε να το πάρει…

Η ιστορία αυτή έχει ως εξής: Οι φρουροί διαπίστωσαν πως μία από τις πόρτες των κελιών, αυτή του Harry, είναι ξεκλείδωτη και λείπει ο κρατούμενος. Αμέσως, έσπευσαν να σημάνουν τον συναγερμό και να ψάξουν να τον βρουν. Ευτυχώς οι έρευνες σταμάτησαν γρήγορα, αφού τον βρήκαν κοντά στην φυλακή, να προσπαθεί να ξαναμπεί μέσα, κρατώντας 14 πακέτα τσιγάρα στα χέρια του. Όπως διαπιστώθηκε τελικά, ο κρατούμενος δεν ήθελε να αποδράσει, αλλά να πεταχτεί μέχρι το περίπτερο και να γυρίσει.

Ο σερίφης Tommy Gregory δήλωσε πως ο Harry είχε καταφέρει να ανοίξει πόρτα που οδηγούσε σε προαύλιο χώρο, να σκαρφαλώσει το φράχτη και πάει μέχρι το πιο κοντινό μαγαζί, όπου έκλεψε τα τσιγάρα.