Καγκουρό εισέβαλε σε δωμάτιο

Καγκουρό

Το βράδυ της Κυριακής ένα καγκουρό τριών μέτρων εισέβαλε από το παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα του ζεύγους Ετλιν.  Οι Αυστραλοί κοιμόντουσαν ανέμελοι, όταν ξαφνικά άκουσαν τον θόρυβο από το παράθυρο που έσπαγε. Νομίζοντας πως πρόκειται για ληστεία, ξαφνιάστηκαν όταν αντίκρισαν το πανύψηλο ζώο να χοροπηδάει πάνω από το κρεββάτι τους. όπως δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Μπιτ Ετλιν: “Η αρχική μου σκέψη, επειδή ήμουν μισοκοιμισμένος, ήταν ότι κάποιος τρελός νίντζα προσπαθούσε να μπει στο δωμάτιο. Είναι το ίδιο πιθανό με το να εισβάλλει ένα καγκουρό στο δωμάτιο”.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό πρακτορείο ειδήσεων, το ζευγάρι, όσο και η μικρή τους κόρη προσπάθησαν να κρυφτούν κάτω από τα σκεπάσματα, ενώ ταυτόχρονα το καγκουρό, το οποίο ήταν και τραυματισμένο συνέχισε να πηδάει από πάνω τους και να καταστρέφει τα έπιπλα, καθώς παράλληλα άφηνε κηλίδες αίματος παντού. Λίγο πιο μετά ο 10χρονος γιος της οικογένειας που κοιμόταν δίπλα άρχισε να φωνάζει πως: “Υπάρχει ένα καγκουρό μέσα στο δωμάτιό μου”.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως, αφού ο πατέρας της οικογένειας παρέμεινε ψύχραιμος και κατάφερε να απομακρύνει το ζώο από την κεντρική πόρτα του σπιτιού, αφού πρώτα το είχε πιάσει με κεφαλοκλείδωμα. Το ζώο βγήκε από το σπίτι και εξαφανίστηκε μέσα στους θάμνους.