ΟfficeΡod: Φτιάξτε το γραφείο σας στον κήπο

ΟfficeΡod

Η ΟfficeΡod είναι μια βρετανική εταιρεία η οποία βρήκε μια πολύ καλή λύση για όσους δουλεύουν στο σπίτι τους και αναζητούν έναν χώρο που θα τους παρέχει ηρεμία και θα μπορούν να δουλέψουν ήσυχα. Πρόκειται για ένα γραφείο, που έχει το όνομα της εταιρείας και που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον κήπο σας, δημιουργώντας έτσι ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Μπορεί να τοποθετηθεί άνετα στον κήπο σας ή σε όποιο άλλο σημείο θέλετε, προσφέροντας ένα μίνι εργασιακό χώρο όπου ο χρήστης μπορεί να απομονωθεί και δουλέψει χωρίς αντιπερισπασμούς.

Το δωμάτιο αυτό έχει διαστάσεις που δεν ξεπερνούν τα τέσσερα τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που αποδεικνύει πως διαθέτει άνετο χώρο, είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά (ξύλο, γυαλί και ατσάλι) που συστήνουν έναν έντονα οικολογικό χαρακτήρα. Τροφοδοτείται εύκολα με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ μπορεί να έχει παροχή τηλεφωνικής γραμμής μέσω μιας διακριτικής σύνδεσης με το σπίτι ή το γκαράζ. Τέλος, το μίνι αυτό γραφείο διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα κλειδώματος, με αποτέλεσμα να προσφέρει ασφάλεια όσο χρησιμοποιείται, αλλά και όταν είναι άδειο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.officepod.co.uk δεν υπάρχει καμία αναφορά ως προς την πιθανή τιμή του χαριτωμένου υπαίθριου γραφείου.

Κοινοποιήστε στο Facebook