3χρονος Superman

3χρονος Superman

Ο Λίαμ Χοέκστρα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ είναι μόλις 3 χρονών, αλλά παρόλα αυτά μπορεί και σηκώνει βάρη και κάνει ασκήσεις γυμναστικής, που θα έκαναν πολλούς επαγγελματίες αθλητές να τρίβουν τα μάτια τους. Οι φοβερές του αυτές δυνάμεις οφείλονται στην μεγάλη μυϊκή του μάζα και στο λιγοστό λίπος του, γεγονός που αποτελεί μια σπάνια γενετική κατάσταση, που βοηθάει τους μυς να δυναμώνουν συνεχώς.

Μπορεί να είναι πιο κοντός από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, αλλά το 40% του κορμιού του είναι μυϊκή μάζα. Ο μεταβολισμός του είναι πολύ γρήγορος και επομένως χρειάζεται να τρώει έξι φορές την ημέρα.

Ο μικρός Λίαμ που είναι υιοθετημένος, έκανε τους θετούς γονείς του να τρομάξουν στην αρχή και να αρχίσουν να σκέφτονται μήπως κάτι πάει στραβά με το γιο τους. Ευτυχώς όμως, καθησυχάστηκαν γρήγορα από τους γιατρούς, οι οποίοι τους είπαν πως ο γιος τους είναι “ένα μικρό θαύμα”.

Όπως δήλωσε η μητέρα του: “Ο Λίαμ είναι αυτό που πολλοί από εμάς θα ήθελαν να είναι – όλο μύες, καθόλου λίπος και μπορεί να τρώει ό,τι θέλει”.

Δείτε παρακάτω το βιντεάκι με τον νέο Superman.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.