5 αστεία και ανόητα ατυχήματα

Αστείο Ατύχημα

Μερικές φορές οι άνθρωποι τραυματίζονται μεσα σε κωμικοτραγικές συνθήκες ειδικά όταν οι αιτίες είναι ανόητες. Διαβάστε πέντε αστείες περιπτώσεις που έτυχαν στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

1. Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και η μόλις 22 μηνών αδερφούλα του, βρίσκονταν μέσα σε ένα φουσκωτό κάστρο στην αυλή του σπιτιού τους. Το κάστρο το είχαν αγοράσει οι γονείς με την ευκαιρία των γενεθλίων των παιδιών τους. Ενώ λοιπόν τα παιδιά βρίσκονταν μέσα στο κάστρο, ένας δυνατός αέρας φύσηξε, το σήκωσε στον αέρα και το πήρε μακριά. Προσγειώθηκε λίγο πιο κάτω με τα παιδιά μέσα τα οποία έφεραν ευτυχώς μόνο ελαφριά τραύματα. Αργότερα οι γονείς παραδέχτηκαν ότι μέσα στη συσκευασία υπήρχε χαρτί που προειδοποιούσε για τον κίνδυνο του αέρα συμβουλεύοντας τους ιδιοκτήτες να το δέσουν. Οι γονείς δεν διάβασαν ποτέ τις οδηγίες.

2. Ένας 24χρονος οικοδόμος δούλευε στον τέταρτο όροφο μιας οικοδομής. Για λόγους ασφάλειας αποφάσισε να δεθεί πάνω στην σκαλωσιά που δούλευε. Όταν τελείωσε τη δουλειά του, ξήλωσε τη σκαλωσιά και την πέταξε στο κενό, ξεχνώντας ότι ήταν δεμένος πάνω της. Το βάρος τον τράβηξε στο κενό και πέφτοντας τρύπησε και τα 2 του πόδια στα σίδερα.

3. Στη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης σε ένα σχολείο, ένας καθηγητής φυσικής ζήτησε από τους μαθητές του να τον κολλήσουν στον τοίχο με duct tape (τη γνωστή δυνατή ασημένια κολλητική ταινία). Η ανθεκτική αυτή ταινία δεν έχει πόρους και έτσι δεν περνά αέρας. Σαν αποτέλεσμα ο καθηγητής υπερθερμάνθηκε και έχασε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί δήλωσαν αργότερα ότι μόνο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των μαθητών του ο καθηγητής σώθηκε από βέβαιο θάνατο.

4. Στην Πενσυλβανία το 2001, ένας άντρας αποφάσισε να αυτοπυροβοληθεί για να δει αν πονά τόσο όσο φαντάζεται. Πυροβόλησε τον ώμο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 2 χρόνια μετά, ο ίδιος άντρας ξαναπυροβολήθηκε στο ίδιο σημείο. Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε δεύτερη φορά, απάντησε πως ήθελε να δει αν πονά όσο και η πρώτη φορά.

5.Ένας άντρας στη Φλώριδα το 1999 ψάρευε με τους φίλους του πάνω στη βάρκα όταν είδε ξαφνικά πτερύγια να ξεπροβάλλουν από τη θάλασσα. Αμέσως φώναξε “Δελφίνια-δελφίνια” έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στο νερό. Όταν ανακάλυψε ότι τα δελφίνια στην πραγματικότητα ήταν καρχαρίες ήταν ήδη αργά, Οι φίλοι του πρόλαβαν να τον μαζέψουν και να τον μεταφέρουν βαριά τραυματισμένο στο κοντινότερο ξενοδοχείο.

[via]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.