Οι Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα

Depeche Mode

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα, οι Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher), έχουν ανακοινώσει προ πολλού τη νέα Ευρωπαϊκή περιοδεία τους ‘Tour of the Universe 2009’, στα πλαίσια της οποίας θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα ξεσηκώνοντας για ακόμα μία φορά το κοινό, στις 12 Μαϊου στο Terra Vibe Park!

Οι Depeche Mode προσδοκώντας ανυπόμονα την συνέχεια της ‘Playing The Angel’ περιοδείας, στις 20 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν το 12ο άλμπουμ μιας απόλυτα επιτυχημένης καριέρας 28 χρόνων με συνολικές πωλήσεις άνω των 75 εκατομμυρίων αντιτύπων. Όπως είπαν και οι ίδιοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, νιώθουν πολύ καλύτεροι γεμάτοι νέες ιδέες και ενέργεια! Κάτι τέτοιο βέβαια περιμένει και το φιλοθεάμον τους κοινό.

Ξεκινώντας από το Ισραήλ στις 10 Μαΐου, θα είναι η πρώτη φορά που οι Depeche Mode θα κατακλύσουν τα στάδια 28 πόλεων σε 22 χώρες, πριν την τελευταία τους εμφάνιση, στις 11 Ιουλίου, στο Superbock Super Rock Festival του Πόρτο, στην Πορτογαλία.

Στην χώρα μας το δημοφιλές γκρουπ θα εμφανιστεί για μία και μοναδική βραδιά, αυτή της 12ης Μαϊου στο Terra Vibe Park. Η προπώληση των εισητηρίων έχει ήδη αρχίσει μήνες πριν και η Ελλάδα τους περιμένει με αγωνία.

Κοινοποιήστε στο Facebook