Let’s Pizza: Αυτόματο μηχάνημα πίτσας

Πίτσα

Ένα νέο μηχάνημα για την κατασκευή πίτσας, το ‘’Let’s Pizza” κατασκευάστηκε από τον Claudio Torgele και κυκλοφόρησε στην Ιταλία προκαλώντας μεγάλο σούσουρο. Το μηχάνημα αυτό έχει την δυνατότητα να φτιάχνει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά την πίτσα της αρεσκείας σας, σε μόλις 3 λεπτά.

Δημιουργεί την πίτσα από την αρχή μέχρι το τέλος, φτιάχνοντας την ζύμη, απλώνοντας την σάλτσα και στη  συνέχεια τα υλικά που εσείς διαλέξατε. Στη συνέχεια την ψήνει και σας την προσφέρει σε μια ειδική φόρμα ζεστή ζεστή, φρέσκια και ετοιμοφάγωτη.

Ο τρόπος χρήσης του μηχανήματος αυτού είναι πάρα πολύ απλός, αρκεί ο αγοραστής να βάλει τα χρήματα στην σχισμή του μηχανήματος και να επιλέξει τα υλικά για την πίτσα που επιθυμεί να φάει. Στη συνέχεια όλα γίνονται μόνα τους και μετά από μόλις 3 λεπτά η πίτσα είναι έτοιμη.

Όπως δηλώνει ο εμπνευστής αυτής της ιδέας, όσοι είχαν την τύχη να χρησιμοποιήσουν και να δοκιμάσουν το ‘’Let’s Pizza”, έχουν ενθουσιαστεί και λένε πως το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Βέβαια όπως κάθε νέα τεχνολογία, έχει τα καλά της και τα κακά της. Μπορεί για τους καταναλωτές να είναι ευκολία και γενικότερα να τους έχει ενθουσιάσει αυτό το νέο μηχάνημα, αλλά οι ιδιοκτήτες των παραδοσιακών εστιατορίων πίτσας, φοβούνται πολύ για τις επιχειρήσεις τους, αφού πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα παραγκωνιστεί ο κλασσικός τρόπος παρασκευής πίτσας.

Τέλος, το μηχάνημα αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορεί μόνο στην Ιταλία, σύντομα (εντός ολίγων μηνών) θα κυκλοφορήσει τόσο σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όσο και στις ΗΠΑ.