Κάνουν lifting λόγω οικονομικής κρίσης

Facelift

Απελπισμένοι άνεργοι στις ΗΠΑ, για να αυξήσουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν μια θέση εργασίας καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να τους κάνουν να φαίνονται νεότεροι και “φρεσκότεροι”!

“Είμαι 56 και είμαι στη μουσική βιομηχανία εδώ και 35 χρόνια. Δεν έχουμε καλή χρονιά και ξέρω ότι σύντομα θα χρειαστεί να περάσω από συνέντευξη για εργασία” δηλώνει ο Τζεφ Γκράμποου, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε λίφτινγκ προσώπου. “Μου έκανε καλό η επέμβαση. Δείχνω 10-15 χρόνια νεότερος κι έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δρ Σιμόνι, που πραγματοποίησε την επέμβαση στον Γκράμποου είπε ότι “πριν από την κρίση, οι άνθρωποι έκαναν πλαστικές επεμβάσεις μόνο για την προσωπική τους ευχαρίστηση και χαρά, αλλά τώρα είναι αναγκαίες”.

Η Αμερικανική Κοινότητα Πλαστικών Χειρουργών δημοσίευσε έρευνα η οποία κατέδειξε ότι οι γυναίκες ήθελαν να πραγματοποιήσουν αισθητική επέμβαση για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στον εργασιακό τους χώρο.

Ο Στίβεν Γκρίνμπεργκ, πλαστικός χειρουργός στο Μανχάταν των ΗΠΑ, είδε σαν ευκαιρία αυτήν την αυξανόμενη τάση και γι’ αυτό δημιούργησε ένα πρόγραμμα επεμβάσεων για άνδρες και γυναίκες ειδικό για όσους το χρειάζονται για εργασιακούς λόγους. “Έχουμε πραγματοποιήσει 50-60 επεμβάσεις από τη στιγμή που ανακοινώσαμε το πακέτο, πριν από πέντε μήνες” είπε ο Δρ Γκρίνμπεργκ.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook