Μυστικά ομορφιάς των celebrities

Eva Longoria

Μη σας ξεγελούν οι γαλλικές τους μυτούλες, τα αστραφτερά τους δόντια, και οι τέλειες καμπύλες! Ο λόγος για τους διάσημους του Χόλιγουντ και όχι μόνο αφού σιγά σιγά και οι εγχώριοι σταρ ακολουθούν τα βήματά τους.

Ποια είναι τελικά τα μυστικά τους και πόσο τους κοστίζει ώστε να δείχνουν όμορφοι και λαμπεροί πάνω στο κόκκινο χαλί;

Η πρώην κυρία Πιτ, Τζένιφερ μπορεί να έκανε πλαστική στη μύτη της για λόγους υγείας , δεν σκέφτεται όμως προς το παρόν να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό της. Φαίνεται πως έχει βρει μια οικονομικότερη και πιο ανώδυνη λύση, αυτή της κρέμας ανάπλασης. Η Τζένιφερ Άνιστον δεν είναι η μόνη που την χρησιμοποιεί για να δείχνει νεότερη σε κάθε της εμφάνιση. Η θαυματουργή κρέμα έχει κι άλλους θαυμαστές όπως η Κόρτνεϊ Κοξ και η Πενέλοπε Κρουζ.

Θεραπεία με… διαμάντι στην κυριολεξία χρησιμοποιεί η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία μέθοδος είναι βασισμένη στις αρχές της μικρο-δερμο-απόξεσης, για την απομάκρυνση των νεκρών σωματικών κυττάρων.

Η βασίλισσα της ποπ έχει αισίως κλείσει τα 50 της χρόνια κι όμως συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Το χωρίς ρυτίδες πρόσωπό της οφείλεται σε μία νέα τεχνική της πλαστικής χειρουργικής, που λέγεται “Ribbon Lift”. Η διάσημη τραγουδίστρια δεν διστάζει να δώσει $6000 για αυτή την τόσο μικρή και ανώδυνη τεχνική.

Οι σταρ όμως δεν μένουν στα λίφτινγκ, αφού ο φωτογραφικός φακός δεν αρέσκεται και δεν αποτυπώνει μόνο το πρόσωπο. Οι περισσότεροι επισκέπτονται χειρούργους οδοντιάτρους που χρησιμοποιούν νέες μεθόδους προκειμένου να τους χαρίσουν ένα λαμπερό και συμμετρικό χαμόγελο, έστω κι αν αυτό δεν αποτελείται από τα πραγματικά τους δόντια.

Η διάσημη “άσχημη” του αμερικάνικου σίριαλ Αμέρικα Φερέιρα χρειάστηκε να βάλει σιδεράκια όχι μόνο για το ρόλο αλλά και στο τέλος να καταφέρει να αποκτήσει ένα ίσιο και απόλυτα συμμετρικό χαμόγελο. Ο Μπεν Άφλεκ, η Κάμερον Ντίαζ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν δίστασαν να δώσουν στον διακεκριμένο οδοντίατρο Αντρέα Μούλαν πάνω από 50.000Ε για κάθε πορσελάνινη θήκη.

Υπάρχουν όμως και τα μυστικά της τελευταίας στιγμής! Πριν, λοιπόν, από τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί οι σταρ έχουν μικρά μυστικά τελευταίας στιγμής για να μπορούν να δείχνουν τέλειοι.

Η Eva Longoria είναι μία από αυτές τις διασημότητες, η οποία ψεκάζεται κυριολεκτικά με χρώμα για να δείχνει τόσο σοκολατένια όσο θέλει για να δείξει το φόρεμα πάνω της! Μάλιστα σε πρόθυρα… κρίσης περίμενε πριν τα βραβεία τον βοηθό της, ολόγυμνη μέσα στο σαλόνι της , ώστε να είναι σίγουρη πως θα την… ψεκάσει παντού!

Ποιος σας είπε πως μόνο οι γυναίκες χρησιμοποιούν κορσέ; Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους άνδρες ο οποίος χρησιμοποιεί κορσέ για να του εφαρμόζουν καλύτερα τα παντελόνια και να μαζεύει λίγο το στομάχι. Τον ανδρικό αυτό κορσέ όμως, τον έχει φορέσει και η γυναίκα του Κέιτι Χόλμς πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Η Πάρις Χίλτον, η Κέιτ Μος είναι μερικές από τις διάσημες που χρησιμοποιούν μαξιλαράκια σιλικόνης για να γεμίσουν το στήθος τους και να φαίνονται εκπληκτικές μέσα στα βαθιά ντεκολτέ τους. Κι όμως οι σταρ δεν σταματούν στο… στήθος άλλα βάζουν ειδικά μαξιλαράκια σιλικόνης στο εσώρουχό τους , ώστε να ανορθώσουν ανώδυνα τους γλουτούς τους. Όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο τα έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και η Ζιζέλ σε φωτογραφίσεις της! Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ακόμα μια υποστηρίκτρια αυτής της μεθόδου.

Το βέβαιο, πάντως, είναι πως οι celebrities δεν αφήνονται μόνο στις επεμβάσεις , τους κορσέδες και στα tip της τελευταίας στιγμής. Η διατροφή και η γυμναστική είναι το α και το ω γι΄αυτούς για μια τέλεια σιλουέτα.