Ξενοδοχείο για γυμνιστές

Ξενοδοχείο για γυμνιστές

Το Ροζενγκάρντεν είναι ένα νέο ξενοδοχείο γυμνιστών που αναμένεται να ανοίξει στην Γερμανία. Βασικό στοιχείο του νέου πρωτότυπου αυτού τόπου διαμονής είναι το ότι οι πελάτες θα πρέπει να αφήνουν τα ρούχα τους στη ρεσεψιόν και να κυκλοφορούν γυμνοί σε όλους τους χώρους του κτιρίου. Βέβαια δεν είναι το πρώτο ξενοδοχείο τέτοιου τύπου που ανοίγει στον κόσμο, αφού ήδη υπάρχουν αντίστοιχα στη Σκανδιναβία, στην Κροατία και τη νότια Γαλλία.

Γενικότερα πάντως, ο γυμνισμός δεν είναι κάτι παράξενο και ασυνήθιστο για την χώρα αυτή-Γερμανία, αφού ήδη είναι γνωστή ανά τον κόσμο η “γυμνή” πεζοπορία, που εφαρμόζεται ήδη σε δύο χωριά.

Μια υπάλληλος του συγκεκριμένου ξενοδοχείου δήλωσε: “Ελπίζουμε να ανοίξουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα. Θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο για γυμνιστές στη Γερμανία”, ενώ οι κανονισμοί του προβλέπουν για την υγιεινή του χώρου, καθώς και για την σωστή λειτουργία του και γι’αυτό οι καλεσμένοι θα τοποθετούν πετσέτες στα καθίσματα πριν τα χρησιμοποιήσουν, θα απαγορεύεται η σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και η συνουσία σε κοινόχρηστους χώρους.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games