Γιάννης Πλουταρχος: 1η μεγάλη περιοδεία & νέο τραγούδι

Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά από μια πολύ καλή σεζόν στο “Ρεξ”, κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα αρχίζοντας μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα! Ο ίδιος δήλωνε με κάθε ευκαιρία ότι είναι επιθυμία του να βρεθεί κοντά στον κόσμο από όλη την Ελλάδα που έρχεται και τον θαυμάζει από κοντά όταν και ο ίδιος νιώσει έτοιμος, καθώς δεν ήθελε με τίποτα να γίνει κάτι πρόχειρο. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Γιάννης Πλούταρχος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Οι συνθήκες ωρίμασαν και πλέον μια – μια πόλεις από κάθε σημείο της Ελλάδας ετοιμάζονται να τον υποδεχτούν καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού! Όπως προκύπτει μέσα από το Fan Club του επιτυχημένου τραγουδιστή το μέχρι στιγμής πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

ΙΟΥΝΙΟΣ

22   Πάτρα
24   Λάρισα
25   Τρίκαλα
26   Κοζάνη
27 Γιαννιτσά
29   Γιάννενα

ΙΟΥΛΙΟΣ

1    Καλαμάτα
4    Ρόδος
17  Σκύδρα
18  Φεστιβάλ Κεραμωτής
22  Σπάρτη
25  Φεστιβάλ ΄Αρδας
30  Ηγουμενίτσα
31  Κέρκυρα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

1   Λευκάδα
3   Ηράκλειο
4   Χανιά
7   Κατερίνη
8   Χαλκιδική
13  Φεστιβάλ Αρχαίας Όλυμπίας
14  Ζάκυνθος
15  Ξυλόκαστρο
22  Βόλος
24  Σέρρες
25  Δράμα
28  Αγρίνιο
31  Λαμία

Σεπτέμβριος

11  Θεσσαλονίκη

Ταυτόχρονα ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει τις εκπλήξεις του καθώς κυκλοφορεί αυτή τη περίοδο ένα νέο του τραγούδι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες επιταγές των καιρών με πιο ευχάριστες νότες από αυτές που μας είχε συνηθίσει στα έως τώρα τραγούδια του. Το τραγούδι έχει τίτλο “Το φωνάζω” σε στίχους του Δ. Τσάφα και μουσική του Α. Βουραζέλη και μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε και το video clip!

Κοινοποιήστε στο Facebook