iFrappe: Το κινητό επιτέλους φτιάχνει καφέ

iFrappe

Το κινητό επιτέλους φτιάχνει καφέ. Σωστά διαβάσατε: Τώρα καφές και στο κινητό σας!

iFrappe: μια διασκεδαστική και πρωτότυπη εφαρμογή για το iPhone που φέρνει τον φραπέ (έστω στην ψηφιακή του μορφή) στο κινητό. Για όταν τελειώσει ο καφές, για όταν βαριέστε να φτιάξετε φραπέ, για όταν είναι η σειρά σας να φτιάξετε το φραπέ, για όταν είναι 5 το πρωί μετά από ξενύχτι και κάποιος στην παρέα θέλει φραπέ, και για όλους τους λόγους που δεν μπορούμε εμείς να φανταστούμε αλλά εσείς ξέρετε πως θα παρουσιαστούν, το iFrappe θα διασκεδάσει εσάς και τους φίλους σας.

Η τελετουργία είναι εντυπωσιακή καθώς φτιάχνεται όπως και το παραδοσιακό φραπέ: Ο χρήστης διαλέγει τι iFrappe θέλει (σκέτο, μέτριο ή γλυκό, με ή χωρίς γάλα), κάνει την ανάλογη επιλογή και βλέπει τα υλικά να ‘πέφτουν’ μέσα στο νερό. Στην συνέχεια ανακατεύει τα υλικά κουνώντας την συσκευή πάνω-κάτω μέχρι να ετοιμαστεί το iFrappe. (Το καλό φραπέ θέλει μερακλίδικο χτύπημα)

Μετά; Μετά απολαμβάνει φυσικά: Χάρη στην μοναδική εφαρμογή Virtual Straw Effect φαίνεται σαν να πίνει κανείς μέσα από το κινητό. Ο χρήστης απλώς πλησιάζει το στόμα του στο μικρόφωνο, κάνει πως ρουφάει και η στάθμη του καφέ θα μειωθεί ανάλογα. Μέχρι την τελική γουλιά.

Το iFrappe διατίθεται από το κατάστημα iTunes και είναι ένα χτύπημα στην ακρίβεια καθώς είναι πιο φτηνό από το μέσο φραπέ. To iFrappe είναι παραγωγή της Typical Mutations, μιας βραβευμένης Ελληνικής εταιρείας δημιουργίας διαδικτυακών και ψηφιακών εφαρμογών, και είναι η πρώτη από μια σειρά εφαρμογών που δημιουργούνται για την πλατφόρμα του iPhone. Το iFrappe διαθέτει Ελληνικές και Αγγλικές οδηγίες ενώ απευθύνεται τόσο Ελλάδα όσο και στην παγκόσμια αγορά.