Οι πιο αστείες ληστείες του κόσμου (Videos)

Funny Robbery

Άλλος μπαίνει από την οροφή γιατί είναι πολύ μεθυσμένος για να βρει την είσοδο! Άλλος δεν μπορεί να ανοίξει το χερούλι της πόρτας! Και άλλος δεν προσέχει καν ποιανού τη φωτογραφία βάζει στην πλαστή του ταυτότητα. Τελικά οι ληστείες στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με τον κινηματογράφο.

Στις ταινίες μπλοκμπάστερ ακόμα και οι ληστές έχουν εξαιρετικά υψηλό IQ. Κινούνται βάση ενός πολύπλοκου και καλά οργανωμένου σχεδίου, χρησιμοποιούν υψηλή τεχνολογία, κινούνται με εξαιρετική ακρίβεια, εκμεταλλεύονται κάθε φυσική και ψυχολογική αδυναμία του αντιπάλου και σχεδόν πάντα φεύγουν με λεία εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτά στις ταινίες. Γιατί όπως καταγράφουν καθημερινά αμέτρητες κάμερες ασφαλείας οι ληστές ούτε την ευκολότερη είσοδο διαλέγουν, ούτε σχέδιο διαφυγής έχουν και το να χειριστούν ένα… χερούλι είναι ισοδύναμο του να κάνουν προγραμματισμό. Ιδού λοιπόν και οι αποδείξεις:

1. Των φρονίμων οι ληστές πριν μεθύσουν σε ληστεύουν
Αν θέλεις να ληστέψεις μια κάβα καλύτερα να περιμένεις να τελειώσεις πρώτα για να τα πιεις. Ο ληστής του βίντεο όμως πρώτα τα ήπιε μετά μπήκε στο μαγαζί από την οροφή με τη δεύτερη προσπάθεια και μετά θυμήθηκε ότι δεν είχε σχέδιο διαφυγής. Τελικά από το μαγαζί αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικών.

2. Είναι θέμα βλακείας
Στις ληστείες υπάρχουν καλές και κακές μέρες ακόμα και για τους Μπόνι και Κλάιντ. Αλλά αν δε μπορείς να ανοίξεις μια πόρτα, τότε δεν είναι θέμα μέρας… Είναι θέμα βλακείας!

3. «200 ευρώ τώρα αλλιώς θα με πάρετε σε κομμάτια»
Οι απαγωγείς είναι συνήθως αδίστακτοι! Και συνήθως απαιτούν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να απελευθερώσουν τα θύματα τους. Αν όμως τα λύτρα που ζητούν είναι 200 ευρώ, τι γίνεται;

4. Η δύναμη της εικόνας
Η πλαστοπροσωπία διώκεται ποινικά. Οι εγκληματίες συνήθως χρησιμοποιούν πλαστά έγγραφα με τη φωτογραφία τους για να εξαπατήσουν τις αρχές ή κάποιους ιδιώτες. Συνήθως! Και όταν δεν παρακολουθούν σινεμά ενώ οι αρχές είναι φανατικοί του είδους υπάρχει πρόβλημα…


Brad Pitt – A Criminal?The best home videos are here

5. Παράθυρο… με γνώμη
Οι ληστές του βίντεο έχουν σχέδιο: Ο ένας θα κρατάει τσίλιες και ο άλλος θα σπάσει το παράθυρο με πέτρες. Το παράθυρο, όμως, το ρώτησαν;

Πηγή: men24.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook