Το People παρουσιάζει τους 100 ομορφότερους ανθρώπους

Christina Applegate

Το περιοδικό People παρουσιάζει τους 100 ομορφότερους ανθρώπους μεταξύ των οποίων είναι και οι διάσημοι Τζόρτζ Κλούνι, Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, και Χάλι Μπέρι, ενώ στην ίδια λίστα εισήλθε φέτος και η Μισέλ Ομπάμα. Το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμεί η Christina Applegate, συμμετέχοντας για τρίτη φορά στην λίστα αυτή και η οποία πέρσι ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού και για το λόγο αυτό υπέστη διπλή μαστεκτομή. Το γεγονός αυτό είχε συγκινήσει τους θαυμαστές της και είχε προκαλέσει θαυμασμό.

Όπως δήλωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα: “Είχα έναν πατέρα και έναν αδελφό που θεωρούσαν ότι είμαι όμορφη και με έκαναν να νιώθω έτσι κάθε μέρα. Μεγάλωσα με πολύ ισχυρά ανδρικά πρότυπα, που θεωρούσαν ότι είμαι έξυπνη, ετοιμόλογη και αστεία, οπότε αυτά τα άκουγα συχνά. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που δεν το ακούνε. Αλλά ήμουν τυχερή”.

Τέλος, υπήρξε και μια ειδική ενότητα, ονομαζόμενη “Οι Ωραίοι του Μπαράκ’ και στην οποία εμφανίζονται τα ονόματα του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ραμ Εμάνουελ, ο υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ και άλλοι.

Δείτε: People.com Most Beautiful 2009