Μαλδίβες (Φωτογραφικό αφιέρωμα)

Maldives

Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά εξωτικά θέρετρα στον κόσμο. Τα υπέροχα τοπία τους και η τελείως διαφορετική εικόνα που θα σας ταξιδέψει είναι ότι πρέπει για χαλάρωση και για να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα. Διαβάστε μερικές πληροφορίες για τα υπέροχα αυτά νησάκια και δείτε υπέροχες φωτογραφίες και εικόνες αυτών.

Η Δημοκρατία των Μαλδίβων (Republic of Maldives) ή Νησιά των Μαλδίβων (Maldive Islands) είναι νησιωτική χώρα που συναποτελείται από ατόλες στον Ινδικό ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας με έκταση 300 km² και πληθυσμό 385.925. Οι είκοσι έξι ατόλες των Μαλδίβων περικλείουν ένα έδαφος με 1.192 νησίδες, εκ των οποίων 250 νησιά κατοικούνται. Η χώρα κατέχει το ρεκόρ της χαμηλότερης χώρας στον κόσμο, καθώς το μέγιστο επίπεδο του εδάφους είναι 2,3 μ. Στη διάρκεια του περασμένου αιώνα, η στάθμη της θάλασσας έχει ανεβεί περίπου κατά 20 εκατοστά. Πρωτεύουσα και μοναδική πόλη είναι το Μαλέ.

Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives Maldives

Μη χάσετε και το 2ο αφιέρωμα στις Μαλδίβες

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.