Πραγματική “νύφη το’σκασε”

Νεόνυμφοι

Δεν μιλάμε για την γνωστή ομώνυμη ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς, “Η νύφη το’σκασε”, αλλά για πραγματικό γεγονός. Βέβαια η ιστορία αυτή, που συνέβη στις 16 Μαΐου στο δημαρχείο της ιταλικής πόλης Τριέστε, πέρα από το ότι είναι αληθινή έχει μια ακόμη σημαντική διαφορά, η οποία είναι πως η νύφη δεν το έσκασε πριν τελεστεί το μυστήριο, αλλά αφού είχε ήδη τελειώσει ολόκληρη η τελετή και θα γινόταν η δεξίωση.

Πιο συγκεκριμένα Ιταλίδα νύφη, εν ονόματι Σάρα, η οποία ήταν 30 χρονών και δούλευε σε εταιρεία χόλντινγκ, παντρεύτηκε με τον 34χρονο Αντρέα, τραπεζικό υπάλληλο, αρκετά γρήγορα, αφού νομίζοντας πως ζουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα βιάστηκαν να συζήσουν και να ορίσουν ημερομηνία γάμου.

Οι βιαστικές όμως αυτές κινήσεις δυστυχώς δεν είχαν και το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού μετά την τελετή και ενώ είχαν βγάλει όλες τις αναμνηστικές φωτογραφιές του ζευγαριού, η νύφη ζήτησε να πάει στο σπίτι για να βγάλει το νυφικό και να βάλει το φόρεμα της δεξίωσης, αλλά ουσιαστικά το’σκασε με τον οδηγό του στολισμένου αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν φίλος του άνδρα της, φεύγοντας για γαμήλιο ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα και αφήνοντας τον γαμπρό να την περιμένει στην δεξίωση.

Η τελετή έγινε σε σχετικά στενό κύκλο αφού οι καλεσμένοι ήταν μόλις 30 συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι βέβαια δεν περίμεναν με τίποτα να συμβεί αυτό που συνέβη. Ενώ λοιπόν όλοι μαζί με τον γαμπρό περίμεναν τη νύφη στη δεξιώση, η ώρα περνούσε και μιάμιση ώρα αργότερα άρχισαν να ανησυχούν και να την παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό της.

Στην συνέχεια και όταν επιτέλους η νύφη αποαφάσισε να δώσει εξηγήσεις, είπε: “Τώρα κατάλαβα ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος. Λυπάμαι, αλλά η καρδιά μου με πάει αλλού”. Όπως ήταν αναμενόμενο ο γαμπρός τα έχασε, καταλαβαίνοντας πως ο φίλος του που είχε πρόσφατα γνωρίσει και συνήθιζαν να παίζουν μαζί ποδόσφαιρο, τα είχε μπλέξει με την γυναίκα του. Τέλος, Ο γαμπρός δήλωσε στην τοπική εφημερίδα “Il Piccolo” ότι σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση για υλικές και ηθικές βλάβες.

Otherside.gr Games