Απίστευτες ιστορίες διαζυγίου (Μέρος 2ο)

Χωρισμός

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στις πιο παράξενες, απίστευτες και αστείες υποθέσεις διαζυγίου! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χωρίσει κάποιος, αλλά μερικοί ξεπερνούν κάθε φαντασία και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω… Μη χάσετε και το 1ο μέρος.

Eκείνη που χώρισε τον άντρα της μετά από 50 χρόνια επειδή τάιζε αδέσποτα

Μια Ρουμάνα 70χρονη, η Ελίζα Μπάρμου αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αντέξει μια “ιδιοτροπία” του άντρα της. Όπως δήλωσε στο δικαστήριο, ο άντρας της, Μιρτσέα, εδώ και μερικά χρόνια είχε αρχίσει να ταίζει τα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς. Μόνο που με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να σκορπάει όλα τα λεφτά που έβγαζε για να αγοράζει φαγητό για τα σκυλιά!

Η 70χρονη είπε ότι δεν είχαν να φάνε πια, αφού ο άντρας της προτιμούσε να πηγαίνει τροφή στα αδέσποτα και όχι στο… τραπέζι τους. Τον τελευταίο καιρό, τα σκυλιά πολλαπλασιάστηκαν και κάθε μέρα έκαναν ουρά έξω από την πόρτα του σπιτιού τους!

Εκείνη που πήρε διαζύγιο λόγω των… Ολυμπιακών του Πεκίνου

Τον είχε προειδοποιήσει αλλά εκείνος την αγνόησε. Όταν η γυναίκα του 56χρονου Ουάνγκ Γιούτιν τον απείλησε ότι αν έφευγε από το σπίτι για να προμοτάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ίδιος δεν φάνηκε να την πήρε στα σοβαρά. Είχε ήδη πουλήσει το διαμέρισμά του για να χρηματοδοτήσει την “αποστολή” του.

Ξόδεψε τα χρήματα του διαμερίσματος σε ένα βανάκι- στο οποίο έγραψε τη φράση “Στηρίξτε τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου”- και σε έξι βοηθούς, αλλά μόλις γύρισε από το τουρ του, η γυναίκα του είχε γίνει ήδη καπνός! Ο ίδιος ποτέ δεν κατάλαβε γιατί τον άφησε, αφού υποστηρίζει ότι… απλά ήθελε να προωθήσει το ολυμπιακό ιδεώδες.

Διαζύγιο

Εκείνη που χώρισε επειδή δεν άντεχε άλλο την πεθερά της

Μια γυναίκα από τη Ρουμανία, ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της, επειδή δεν μπορούσε άλλο να τρώει κάθε μεσημέρι με την πεθερά της. Η 22χρονη γυναίκα ήταν παντρεμένη μόλις 10 μήνες, όταν η ζωή της εξελίχθηκε σε εφιάλτη, λόγω της πεθεράς της!

Η Έλενα, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η παρουσία της πεθεράς της στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και τα καθόλου κολακευτικά σχόλια που έκανε, κατέστρεψαν το γάμο της. Παρόλο που ο δικαστής ζήτησε από την Έλενα να το ξανασκεφτεί , εκείνη φάνηκε ανένδοτη.

Εκείνη που παράτησε τον άντρα της επειδή το… πέος του έσπασε

Μια γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επειδή η επέκταση πέους του, αποκολλήθηκε και έπεσε, κατά τη διάρκεια του σεξ! Πριν λίγο καιρό, ο Γκριγκόρι Τοπόροφ είχε απευθυνθεί σε πλαστικούς χειρουργούς, επειδή η γυναίκα του δεν έμενε ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι. Όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν το έξτρα κομμάτι έσπασε, αφού η γυναίκα του πανικοβλήθηκε και έφυγε ουρλιάζοντας!

Όταν ο κακομοίρης της υποσχέθηκε ότι θα επανορθώσει και θα βάλει ένα καινούριο, εκείνη του απάντησε ότι δεν άντεχε άλλο να έχει κάκιστη σεξουαλική ζωή, και του έφερε τα έγγραφα του διαζυγίου…

Εκείνη που ζήτησε διαζύγιο επειδή ο άντρας της ήθελε να δει το πρόσωπό της μετά από 30 χρόνια

Ένας άντρας από τη Σαουδική Αραβία, ζούσε για 30 χρόνια με τη σύζυγό του, αλλά ποτέ δεν είχε δει το πρόσωπό της, λόγω της παραδοσιακής μαντίλας που φορούσε. Επειδή στην οικογενειακή της παράδοση δεν επιτρεπόταν να δείξει ποτέ το πρόσωπό της, έτσι κι αυτή δεν τον άφηνε ποτέ να ρίξει ούτε μια ματιά.

Ένα βράδυ όμως, ο άντρας δεν άντεξε, τον έπνιγε η περιέργεια. Καθώς η γυναίκα του κοιμόταν, προσπάθησε να σηκώσει το ύφασμα για να ρίξει μια κλεφτή ματιά, αλλά εκείνη ξύπνησε και τον έπιασε στα πράσα! Παρόλο που ο σύζυγός της ζήτησε επανειλλημένα συγνώμη, εκείνη ήταν ανένδοτη! Την επόμενη μέρα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Πηγή: men24.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games