Ένας χρόνος Otherside.gr

Otherside.gr Big Logo

Ήταν 16 Ιουλιου 2008 όταν το Otherside.gr άνοιγε τις πύλες του με το 1ο post που καλωσόριζε όλους τους νέους μας φίλους! Ακριβώς έναν χρόνο αργότερα και έχοντας μεσολαβήσει 1.648 δημοσιευμένα άρθρα, 1.730 σχόλια, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες και πάνω από 4.500.000 αναγνώσεις των άρθρων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια!

Η πορεία μας ως εδώ δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς η συνεχής ενημέρωση του blog με νέο υλικό κάθε μέρα χωρίς διακοπές απαιτεί αρκετό χρόνο, ενέργεια, έμπνευση, υπομονή και αφοσίωση. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που νιώσαμε κουρασμένοι αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μας ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπουμε το Otherside.gr να μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Βλέποντας πρόσφατα τα σχόλια σας στο άρθρο του διαγωνισμού μπορούμε να πούμε ότι άξιζε και με το παραπάνω τον κόπο! Πραγματικά σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τα καλά σας λόγια και για την στήριξη που μας προσφέρετε με την καθημερινή σας παρουσία στο Otherside.gr. Αυτό μας δίνει δύναμη και όρεξη μέχρι τα επόμενα γενέθλια και για έναν “καυτό” χειμώνα. ;-)

Ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση, θα σας χαιρετήσουμε για λίγες μέρες και θα επιστρέψουμε πολύ πολύ σύντομα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σίγουρα θα βρείτε αρκετό υλικό να σας κρατήσει συντροφιά μέχρι τότε, κοιτάζοντας τις κατηγορίες & τα Random Posts.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές! :-)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.