Πτήσεις για ζευγάρια στον 7ο ουρανό

Αεροπλάνο

Μια νέα ιδέα για να ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση προσφέρει η εταιρεία του πιλότου Creg Giusto, που δημιουργήθηκε το 2006 και ονομάζεται “Ερωτικές Αερογραμμές”. Πρόκειται για ένα ταξίδι στον 7ο ουρανό που γίνεται με ένα ειδικά εξοπλισμένο δικινητήριο Beech H-18S, το οποίο διαθέτει εκτός των άλλων σατέν σεντόνια, σαμπάνια, φράουλες και λουλούδια. Η ενδιαφέρουσα αυτή πτήση διαρκεί 40 λεπτά και η διαδρομή της είναι πάνω από τις Ανατολικές ακτές της Αυστραλίας.

Με το πέρας της πτήσης οι επιβάτες, δηλαδή το ζευγάρι, παίρνει ένα πιστοποιητικό που αποδεικνύει ότι έκαναν το συγκεκριμένο ταξίδι, ώστε να μπορούν να το αποδείξουν ανά πάσα στιγμή σε φίλους και γνωστούς.

Ο πιλότος και κάτοχος της συγκεκριμένης εταιρείας δηλώνει πως ήδη έχουν πετάξει με το αεροπλάνο του περίπου 100 ζευγάρια, ενώ τα περισσότερα από αυτά έκαναν το ταξίδι γιορτάζοντας γενέθλια ή επετείους. “Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλους τους πελάτες μας, πολλοί ζητούν περισσότερες…αναταράξεις”.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο θόρυβος των κινητήρων του αεροσκάφους καλύπτει οποιονδήποτε αδιάκριτο θόρυβο μπορεί να κάνει το ζευγάρι, οπότε αφεθείτε ελεύθεροι και απολαύστε το ταξίδι σας. Επιπλέον, τόσο το πλήρωμα, όσο και ο πιλότος, εγγυώνται εχεμύθεια και μία αξέχαστη ερωτική εμπειρία για κάθε ζευγάρι, όπως άλλωστε αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Otherside.gr Games