Αναζήτηση στο Internet

Αναζήτηση στο Internet

Σύμφωνα με έρευνα της Symantec Corp, η οποία αναφέρεται στις 100 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των παιδιών στο ίντερνετ για το διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουλίου, και έγινε μέσω της υπηρεσίας OnlineFamily.Norton η οποία διατηρεί αρχείο για όσα ψάχνουν οι νέοι στο ίντερνετ, το σξ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.

Για να ολοκληρωθεί η λίστα, η Symantec μελέτησε 3.5 εκατομμύρια αναζητήσεις καταγεγραμμένες από την OnlineFamily.Norton, το οποίο επιτρέπει στους γονείς να δουν τι ψάχνουν τα παιδιά τους, με ποιον μιλάνε και σε ποιες ιστοσελίδες συνηθίζουν να μπαίνουν και έτσι να μπορούν να χρησιμοποιούν τα φίλτρα ώστε να τα προστατέψουν από ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Την κορυφαία όμως θέση στην κατάταξη των αναζητήσεων των νέων πήρε το Youtube, που αποτελεί πλέον ιστοσελίδα της Google και στο οποίο οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν, να παρακολουθούν και να σχολιάζουν διάφορα βίντεο. Δεύτερο στη σειρά ήταν η μηχανή αναζήτησης της Google, στην τρίτη το Facebook, στην πέμπτη το Myspace, ενώ το Yahoo ήταν έβδομο.

Otherside.gr Games

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.