Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για τη συναυλία MTV Day 2009

Διαγωνισμός Otherside.gr "MTV Day 2009"

Το ελληνικό MTV γιορτάζει τον 1ο χρόνο λειτουργίας του με την MTV Day 2009, μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με τους Tokio Hotel να βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου θα παρουσιάσουν σε παγκόσμια πρώτη τη νέα τους πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά, live! Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Μύρωνας Στρατής, Professional Sinnerz, Moral και οι ανερχόμενοι Aloha From Hell.

Το Otherside.gr σας στέλνει να παρακολουθήσετε live τη συναυλία, χαρίζοντας 2 διπλές προσκλήσεις μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και ώρα 16.30.

Για να συμμετέχετε αρκεί να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο, χρησιμοποιώντας έγκυρο e-mail (διαφορετικά δε θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε). Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό…

Όροι συμμετοχής & Διαδικασία

– Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου στις 16.30. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι νικητές.
– Συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση όποιος κάνει ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε το πραγματικό σας όνομα, όμως είναι απαραίτητο να δηλώσετε έγκυρο και ενεργό e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε.
– Διπλές συμμετοχές (ίδια ip address, e-mail κλπ) θα θεωρηθούν άκυρες.
– Οι προσκλήσεις θα αποσταλούν μέσω courier κατόπιν συνεννόησης με τους νικητές, χωρίς επιβάρυνση.

*Μπορείτε να κερδίσετε έξτρα συμμετοχή, απλά αναφέροντας τον διαγωνισμό μας (με link) είτε στην ιστοσελίδα/blog σας είτε σε κάποιο φόρουμ ή ακόμα και μέσω facebook/twitter. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας συμπεριλαμβάνοντας και την σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση (url) που έγινε η αναφορά.

Κοινοποιήστε στο Facebook