Μοντέλο με παχάκια αποθεώθηκε από αναγνώστες

Lizzie Miller

Η δημοσίευση, από το μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανικό περιοδικό “Glamour”, φωτογραφιών ενός μανεκέν με παχάκια, προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση και πολλά συγχαρητήρια από χιλιάδες αναγνώστες.

Η φωτογραφία που στολίζει ένα άρθρο με θέμα “Νοιώσετε άνετα μέσα στο σώμα σας” ανήκει στην 20χρονη παχουλή γελαστή και λαμπερή μανεκέν Λίζι Μίλερ που έχει ύψος 1,80 και βάρος 79 κιλά και φωτογραφήθηκε γυμνή σε μια στάση που καλύπτει τα πονηρά σημεία αλλά αφήνει να φανεί καθαρά αυτό που λέει ο λαός “τα πάχη μου τα κάλλη μου”.

lizzie-miller-02

Η σύνταξη του “Glamour” έχει κατακλυστεί από χιλιάδες θετικά σχόλια, ενθουσιώδεις επιστολές και μηνύματα στην ιστοσελίδα της με “μπράβο” και “συγχαρητήρια” γιατί ξεπέρασε τα ταμπού και φωτογράφησε γυναικείο μανεκέν που μοιάζει σωματικά με πολλές γυναίκες στον κόσμο.

“Αυτή είναι η αληθινή γυναίκα”, “την λατρεύω”, “η φωτογραφία με έκανε να κλαίω από χαρά”, “φανταστική”, “φωτογραφία της ευτυχίας” είναι ελάχιστα μόνο από τα σχόλια για το άρθρο και την φωτογραφία.

“Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αρχή μιας επανάστασης”, αναφέρει μια δημοσιογράφος του περιοδικού και ίσως έχει δίκιο.

Η Λίζι Μίλερ ήδη δρέπει τους καρπούς της πολύ υγιούς, αθλητικής και δροσερής εμφάνισής της αφού δεν προλαβαίνει να απαντάει σε προσκλήσεις για εμφανίσεις της στην τηλεόραση για συνεντεύξεις και για άλλες γυμνές φωτογραφίες της, ενώ το βιογραφικό της και όλα όσα την αφορούν έχουν γίνει γνωστά στους πάντες αφού όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί της.

Η ίδια πάντως ομολόγησε ότι υπήρξε παχύσαρκη και ότι μετά από πολύ γυμναστική και προσοχή στη διατροφή της έχασε 30 κιλά. “Άρχισα να αγαπώ το σώμα μου όταν είδα πολλές διάσημες γυναίκες τροφαντές όπως είμαι εγώ” ανέφερε η Λίζι Μίλερ.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games