Ο ψηλότερος άνδρας στον κόσμο (Video)

Ο ψηλότερος άνδρας στον κόσμο

Ο ψηλότερος άντρας του κόσμου, ο Τούρκος Sultan Kösen ο οποίος έχει ύψος 2 μέτρα και 46 εκατοστά, δήλωσε πως το μεγαλύτερο του όνειρο είναι να συναντήσει επιτέλους τον έρωτα. «Έως τώρα ήταν πολύ δύσκολο να κάνω σχέση, δεν τα κατάφερα ποτέ καθώς οι γυναίκες με αντιμετώπιζαν με φόβο λόγω του ύψους μου».

Ο 26χρονος άντρας βρέθηκε ότι δεν έχει μόνο το μεγαλύτερο ύψος στον κόσμο, αλλά και τις μεγαλύτερες παλάμες που φτάνουν τα 27,5 εκατοστά, όπως και τις μεγαλύτερες πατούσες μήκους 36,5 εκατοστών, όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο για το νέο βιβλίο των ρεκόρ που κυκλοφορεί σήμερα.
Το ύψος του ξεπερνά αυτό του Ουκρανού Leonid Stadnyk που είναι μόλις 2,36 μέτρα.

Μιλώντας για την ξαφνική δημοσιότητά του, στο πρώτο του ταξίδι έξω από τη χώρα στην οποία ζει, ο Κοσέν δήλωσε πως ελπίζει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, δηλαδή, “να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και να αποκτήσει επιτέλους ένα αυτοκίνητο στα μέτρα του, αλλά πάνω από όλα να παντρευτεί και να κάνει παιδιά”.

Το “εξωπραγματικό” ύψος του νεαρού Τούρκου οφείλεται σε έναν όγκο που εμπόδιζε το τέλος της ανάπτυξής του. Ο όγκος αφαιρέθηκε πέρυσι κι έκτοτε σταμάτησε να ψηλώνει.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook