Bungee jumping με κομμένο σκοινί (Video)

Bungee jumping με κομμένο σκοινί

Ο Βρετανός τουρίστας Rishi Baveja, σώθηκε από θαύμα όταν κατά τη διάρκεια πτώσης bungee jumping στο Phuket της Ταϊλάνδης, κόπηκε το σκοινί και βρέθηκε να πέφτει σε κενό 50 μέτρων με ταχύτητα 130 χλμ την ώρα.

Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του από την πτώση, ο βρετανός τουρίστας νοσηλεύτηκε για ένα μήνα σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ στη Ταϊλάνδη με ρήξη σπλήνας (η οποία αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση), τραυματισμένο συκώτι, πνεύμονες και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Οι θεράποντες ιατροί του συνέκριναν τα τραύματα του με εκείνα ενός θύματος σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος και δήλωσαν έκπληκτοι από το γεγονός ότι επέζησε της πτώσης καθώς προσγειώθηκε με το στήθος, πράγμα το οποίο βέβαια σημαίνει ότι αποφεύχθηκε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Ο βρετανός τουρίστας, ο οποίος πλήρωσε €55 για το άλμα, δήλωσε ότι το ατύχημα δεν τον έχει αποθαρρύνει από το ενδιαφέρον του για τα extreme sports και ελπίζει να πάει για Skydiving όταν αναρρώσει. Εκεί βέβαια σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, δε την γλυτώνει με τίποτα…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.