“Ερωτική μπύρα”

"Ερωτική μπύρα"

Ο Jürgen Hopf ταιριάζει απόλυτα στο στερεότυπο του βαυαρού ζυθοποιού, όσον αφορά την εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, δημιούργησε το αγαπημένο ποτό της Γερμανίας, το οποίο καταφέρνει να “εκτοξεύει” τη λίμπιντο.

Οι πωλήσεις της μπύρας -που απεικονίζει πάνω στο μπουκάλι μια γυναίκα να βγάζει το σουτιέν της- πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα προέκυψε κατά λάθος. “Δούλευα σε ένα ζυθοποιείο, όπου όλες οι διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες. Ένα βράδυ το σύστημα έπαθε βλάβη και έπρεπε να το διορθώσω εκείνη τη στιγμή” ανέφερε ο Hopf. “Ήταν νύχτα, δεν υπήρχε ψυχή κοντά και διέσχισα το δρόμο, φορώντας μόνο το μποξεράκι μου και τις παντόφλες μου” ανέφερε.

Το τι επακολούθησε, περιγράφεται από τον ζυθοποιό ως “μαγεία”. Όταν μπήκε στο ζυθοποιείο το μηχάνημα ήταν τελείως εκτός λειτουργίας, γι’ αυτό και προσπάθησε να ανακατέψει το μείγμα με ένα μεγάλο ραβδί. “Ξαφνικά ένιωσα περίεργα και πίστεψα ότι αυτή η μπύρα θα ήταν διαφορετική απ’ όλες τις άλλες” πρόσθεσε.

Δύο μήνες αργότερα η μπύρα είχε ήδη γίνει θρύλος στο χωριό του παρασκευαστή της, στο Schönbrunn. “Όλοι όσοι έπιναν τη μπύρα μου έλεγαν ότι δεν είχαν δει τηλεόραση για διάστημα εβδομάδων, αλλά έτρεχαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα με το ταίρι τους” είπε χαρακτηριστικά ο Hοpf. Προφανώς, η μπύρα εκτοξεύει τη λίμπιντο στα ύψη.

Αμέσως ο ζυθοποιός παρήγαγε την “Ερωτική μπύρα” σε μεγαλύτερες ποσότητες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο 53χρονος ακολουθεί ακριβώς την ίδια μέθοδο, με την οποία παρασκεύασε την μπύρα. Φορώντας λίγα ρούχα και αναδεύοντας με το χέρι.

Εταιρεία ερωτικών ειδών παρήγαγε παρόμοια μπύρα, αλλά η υψηλή τιμή της (10 ευρώ το μπουκάλι) απώθησε τους καταναλωτές.

Από το ντεμπούτο της σε διεθνές φεστιβάλ μπύρας στο Μιλάνο, η δημοτικότητά της έχει επεκταθεί σε μπλουζάκια, σουβέρ, ανοιχτήρια και στη δημιουργία ενός ειδικού ψυγείου, με τα χαρακτηριστικά του μπουκαλιού πάνω.

Στο Oktoberfest του 2007, το διάσημο φεστιβάλ μπύρας του Μονάχου, ο Hopf είπε ότι η μπύρα βοήθησε τη γυναίκα του να τεκνοποιήσει. Η εξήγησή του; H μπύρα ειναι ένα μαγικό φίλτρο…

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games