Football Manager 2010 Demo

Football Manager 2010

Το πολυαναμενόμενο demo του Football Manager έφτασε για μια ακόμη χρονιά, με την έκδοση του 2010 που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στους απανταχού προπονητές του καναπέ! Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά του FM2010, η πλήρης έκδοση του οποίου θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου, και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου για να πάρετε μια πρώτη γεύση κατεβάζοντας το demo!

Η Sports Interactive όπως κάθε χρόνο κυκλοφόρησε 2 εκδόσεις, την Strawberry & Vanilla με την δυνατότητα να παίξετε 6 μήνες (μισή σεζόν) ενώ τα saves του demo θα είναι συμβατά με την τελική έκδοση του παιχνιδιού.

FM 2010 Demo Vanilla Edition
Η έκδοση “Vanilla” αποτελεί την βασική έκδοση του demo που περιλαμβάνει μόνο τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας, Βόρειας Ιρλανδίας και την αγγλική γλώσσα, με μειωμένο μέγεθος του download (270MB) για αργές συνδέσεις.

FM 2010 Demo Strawberry Edition
Η έκδοση “Strawberry” είναι η πλούσια έκδοση του demo (1GB) η οποία περιέχει φωτογραφίες παικτών, εμβλήματα ομάδων και quickstarts για 12 από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (England, Scotland, France, Spain, Portugal, Italy, Norway, Denmark, Sweden, Brazil, Argentina, Indonesia) ενώ είναι διαθέσιμη σε πολλές από τις γλώσσες που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Football Manager 2010 Demo

Το επίσημο trailer του Football Manager 2010:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.