Κάνουν πάταγο τα τραγουδια του “Μίλα μου βρώμικα”

Μίλα μου βρώμικα

Το νέο σήριαλ απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και απ’ ότι φαίνεται θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το τραγούδι “Πρέπει να κάνουμε πάρτι” είναι το hit του χειμώνα και έκανε ντεμπούτο στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς του MEGA Μίλα μου βρώμικα.

Στο “Μίλα μου βρώμικα”, μια παρέα άφραγκων και αταίριαστων φίλων γνωρίζεται τυχαία και αποφασίζει να φτιάξει ένα κλαμπ που θα «τραντάξει την Αθήνα». Σε κάθε επεισόδιο ακούμε ένα καινούργιο τραγούδι και ήδη τα δύο πρώτα έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε το τραγούδι από το πρώτο επεισόδιο του Μίλα μου βρώμικα σε ύφος μεταξύ 80s, ντίσκο και Grease και τον έλληνα «Borat» να ξεχωρίζει:

Με το ίδιο και περισσότερο κέφι ήρθε και το δεύτερο τραγούδι της σειράς με τον πιασάρικο τίτλο Πρέπει να κάνουμε πάρτι. Αφιερωμένο σε όσους χαίρονται τη ζωή παρ’ όλη την κρίση:

Την παράσταση κλέβει η γέφυρα με τις δύο κυρίες να τραγουδάνε: «Κανείς δε έχει λεφτά / δεν την παλεύουμε πια / με τα σαχλά κοσμικά», άπαιχτο! Και είναι μόνο η αρχή… συντονιστείτε.

[via]

Κοινοποιήστε στο Facebook