Oι άπιστοι σύζυγοι θέλουν μαστίγιο

Γυναίκα με μαστίγιο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters για μια έρευνα που διεξήχθη στο Brunei η παραδειγματική  μαστίγωση όσων αντρών πιάνονται στα πράσα να απατούν τις συζύγους τους, είναι η ιδανικότερη ποινή που θεωρούν οι ερωτηθέντες.

Η συγκεκριμένη μελέτη έγινε στην ιστοσελίδα Brudirect και είχε ως αποτέλεσμα το 76% όσων συμμετείχαν να θεωρεί πως όσοι απατούν τις γυναίκες τους με άλλες, πρέπει να μαστιγώνονται. Από την άλλη το 55% αυτών που ρωτήθηκαν λένε πως το ίδιο πρέπει να υποστούν και οι γυναίκες που απατούν τους άνδρες τους.

Σύμφωνα με την ανάλυση κοινωνικού λειτουργού στο Μπρουνέι: “Το αποτέλεσμα της έρευνας αποτελεί ένδειξη της καταπιεσμένης εσωτερίκευσης των συναισθημάτων που κρύβουν μέσα τους οι γυναίκες όσον αφορά την απιστία των αντρών τους”.

Το βασικό όμως ερώτημα που προκύπτει από την έρευνα αυτή είναι τι πρέπει να γίνει με τους άνδρες που απατούν την γυναίκα τους κάνοντας σαδομαζοχιστικά όργια!

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το πλούσιο σε πετρέλαιο κράτος του Μπρουνέι στη νήσο Borneo, έχει πληθυσμό περίπου 400.000 εκ των οποίων 66% είναι μουσουλμάνοι.

Otherside.gr Games