Παράξενες ιστοσελίδες γνωριμιών

Online Dating

Υπάρχει site γνωριμιών για φορείς αφροδίσιων νοσημάτων; Για παντρεμένους με ψυχή; Για ψηλούς, όμορφους μόνο, ψυχοπαθείς; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Απ’ όλα έχει ο μπαξές του ίντερνετ.

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχήΠαράξενες ιστοσελίδες γνωριμιών

Η online υπηρεσία Ashley Madison έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Και είναι όλοι τους παντρεμένοι. Επειδή, σύμφωνα με το μότο της ιστοσελίδα, η ζωή είναι μικρή, τι καλύτερο από μια εξωσυζυγική περιπέτεια; Εγγυημένη επιτυχία είναι το λιγότερο που υπόσχεται η Ashley Madison. Για συμμετοχή στα έξοδα του διαζυγίου, στην διατροφή των εξώγαμων, προστασία από ξεμαλιάσματα και ξεκατινιάσματα ούτε λόγος.

Δες το AshleyMadison εδώ

AIDS κολλάς μια φοράΠαράξενες ιστοσελίδες γνωριμιών

Αν δεν έχεις καλή υγεία, δηλαδή έχεις αρπάξει κάνα αφροδίσιο, κανένα πρόβλημα γιατί υπάρχει το PositiveSingles. Μπορείς να βρεις το ταίρι σου, αυτόν που και θα σου αρέσει και θα έχει το ίδιο αφροδίσιο με σένα και θα ζήσετε βίο… ανθόσπαρτο.

Δες το PositiveSingles εδώ

Για δέσιμο

Το NoLongerLonely δίνει μια άλλη διάσταση σε αυτό που λέμε ψυχικός δεσμός. Η εγγραφή είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να είσαι για δέσιμο. Επίσης, το ταίρι που θα βρεις θα είναι και αυτό για δέσιμο.

Δες το NoLongerLonely εδώ

Ψηλός δε γίνεσαι, γεννιέσαιΠαράξενες ιστοσελίδες γνωριμιών

Πάσχεις από κοντοφοβία; Αν ναι τότε πρέπει να πας στο Tall Friends όπου θα βρεις όλους τους ψηλούς και όμορφους της γης. Για να γίνεις δεκτός υπάρχουν κριτήρια ύψους, και τα υπόλοιπα, οι μοντέλες δηλαδή, θα έρθουν μόνες τους.

Δες το TallFriends εδώ

Επιστημονικά λέμε τώρα

Για μόλις 2000 δολάρια ισόβια συνδρομή στο Scientific Match μπορείς και εσύ να βρεις το ταίρι σου με βάση τους νόμους της φυσικοχημείας. Αρχικά δίνεις ένα δείγμα DNA και η υπηρεσία σου βρίσκει το ταίρι σου με βάση τις σωματικές οσμές, τη λίμπιντο, τη συχνότητα των γονιδίων, στη γονιμότητα και την υγεία. Το γεγονός, φυσικά, ότι τέτοια γονίδια δεν έχουν βρεθεί ακόμα και ότι η φυσικοχημεία είναι μια επιστήμη που μελετά την κατάσταση της ύλης δεν έχει καμία σημασία.

Δες το ScientificMatch εδώ

Για πολλά βραβεία DarwinΠαράξενες ιστοσελίδες γνωριμιών

Τα περίφημα βραβεία Darwin πάνε σε όσους φροντίζουν να απαλλάξουν την ανθρώπινη φυλή από τα γονίδια τους. Το Darwin Dating, όμως, τους επιβραβεύει και μάλιστα έχει πιθηκομετρητή που σου βγάζει βαθμό ζωώδους γοητείας.

Με μότο το «δικτυακές γνωριμίες χωρίς στους άσχημους ανθρώπους» θέτει πολύ αυστηρά κριτήρια για την αποδοχή των μελών που γίνεται μέσω φωτογραφιών. Η ψηφιακή τεχνολογία δηλαδή στο απόγειο της.

Δες το DarwinDating εδώ

Στα τυφλά

Τι όμορφοι, τι άσχημοι, τι ψηλοί, τι κοντοί! Όλοι οι καλοί χωράνε στο Crazy Blind Date που απαγορεύει στους χρήστες του να δουν τις φωτογραφίες των άλλων μελών προτού βγουν ραντεβού. Στις επιλογές υπάρχει το απλό ραντεβού, το διπλό ραντεβού και το ό,τι να ‘ναι. Η τρίτη είναι και η καλύτερη αφού αν πλακώσει κόσμος θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάτσει κάτι καλό.

Δες το CrazyBlindDate εδώ

Της φυλακής τα σίδερα

Για ποιον είναι της φυλακής τα σίδερα; Για τις WomenBehindBars. Με τρία μόλις δολάρια (ή τρία τσιγάρα σε τιμές φυλακής) συνδέεσαι με τη υπηρεσία και βρίσκεις τη φυλακισμένη των ονείρων σου. Ξεκινάτε αμέσως την επικοινωνία και περιμένετε και οι δυό σας την αποφυλάκιση της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σε κερατώσει.

Δες το WomenBehindBars εδώ

Πηγή: men24.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games