Ο χειρότερος φωτογράφος γάμων

Ρεκόρ χειρότερου φωτογράφου γάμων

Μια φορά παντρεύεται κανείς και θέλει όλα να είναι τέλεια… ο στολισμός, το νυφικό, το τραπέζι και βέβαια οι φωτογραφίες και το βίντεο που θα θυμίζουν για πάντα αυτή τη μοναδική στιγμή ευτυχίας κάθε ζευγαριού, γι’αυτό και όλοι ψάχνουν πολύ για να βρουν τα καλύτερα για εκείνη τη μέρα. Μάλλον όμως το ζευγάρι της ιστορίας μας, Marc και Sylvia Day από τη Μεγάλη Βρετανία, δεν έκαναν την καλύτερη επιλογή σε φωτογράφο, εμπιστευόμενοι τον φωτογράφο Gareth Bowers να απαθανατίσει την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Ο φωτογράφος αυτός μπορεί να τράβηξε 400 φωτογραφίες, αλλά μόνο οι 22 ήταν αυτές που βλεπόντουσαν, έστω και λίγο, εκ των οποίων καμία δεν έδειχνε το κόψιμο της τούρτας. Στις φωτογραφίες που έβγαλε ο φωτισμός ήταν χάλια, τα κεφάλια κομμένα και οι καλεσμένοι κοιτούσαν αλλού για αλλού. Επίσης, το βίντεο δεν είχε την είσοδο του ζευγαριού στο τραπέζι της δεξίωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια το ζευγάρι πήγε στο δικηγόρο τους και βέβαια πήραν πίσω μέρος της αμοιβής του φωτογράφου και επιπλέον 450 λίρες αποζημίωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.