Έπνιξε την γυναίκα του ενώ υπνοβατούσε

Ύπνος

Ένας άνδρας με ιστορικό υπνοβασίας στραγγάλισε τη γυναίκα του παρασυρμένος από τον εφιάλτη που έβλεπε. Το τραγικό περιστατικό καταγράφτηκε στη Δυτική Ουαλία, όπου ο 59χρονος Μπράιαν Τόμας και η 57χρονη σύζυγός του Κριστίν έκαναν διακοπές. Το ζεύγος κοιμόταν στο αυτοκινούμενο με το οποίο έκανε τις διακοπές του όταν παρενοχλήθηκε από ομάδα νεαρών.

Οι δυο τους ξύπνησαν και όταν οι νεαροί απομακρύνθηκαν επέστρεψαν στο κρεβάτι τους. Λίγο αργότερα ο άνδρας είδε στον ύπνο του ότι οι νεαροί είχαν μπει στο αυτοκινούμενο. Όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή και κάλεσε την αστυνομία.

Το τηλεφώνημα

«Νομίζω ότι σκότωσα τη γυναίκα μου. Ω Θεέ μου. Πάλευα με εκείνους τους νεαρούς, αλλά ήταν η Κριστίν. Πρέπει να ονειρευόμουν. Τι έκανα; Τι έκανα; Μπορείτε να στείλετε κάποιον;», ακούγεται να λέει στη συνομιλία του με το κέντρο της αστυνομίας, η οποία κατατέθηκε ως στοιχείο της υπόθεσης στο δικαστήριο του Σουόνσι. «Η γυναίκα μου είναι ο κόσμος μου», είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν έπειτα από λίγο. Όπως έγινε γνωστό, ο Μπράιαν Τόμας υπέφερε από διαταραχές στον ύπνο για περισσότερα από 50 χρόνια. Γιατροί κατέθεσαν ότι η συμπεριφορά του εκείνη τη νύχτα σχετίζεται με τη νομική έννοια του αυτοματισμού. «Με άλλα λόγια», εξήγησε στο δικαστήριο ένας από αυτούς, «το μυαλό του δεν ήλεγχε αυτό που έκανε το σώμα του». Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Κοινοποιήστε στο Facebook