Μιχάλης Χατζηγιάννης – Άννα (Νέο τραγούδι & video)

Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Άννα» τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, διασκευάζοντας μία παλιά επιτυχία της δεκαετίας του ’80 στο νέο του album «Κολάζ», που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει διασκευές γνωστών τραγουδιών καταξιωμένων συνθετών, καθώς και ένα καινούριο τραγούδι.

Το «Άννα» φέρει τις υπογραφές του Τάσου Μπουγά στη μουσική και του Γιάννη Καλαμίτση στους στίχους. Το ερμήνευσε για πρώτη φορά, είκοσι και πλέον χρόνια πριν, ο Κώστας Καράλης. Τώρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το φέρνει στα μέτρα του και το ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός κυκλοφορεί έναν δίσκο αποκλειστικά με διασκευές παλιών, αγαπημένων τραγουδιών. Κλασικές επιτυχίες των Μίμη Πλέσσα, Μάριου Τόκα, Γιάννη Σπανού, Γιώργου Χατζηνάσιου, Μανώλη Χιώτη, Θάνου Μικρούτσικου, Σταμάτη Κραουνάκη, Τάσου Μπουγά και Αντώνη Βαρδή περιλαμβάνονται στο νέο album του Μιχάλη «Κολάζ», σε ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου.

Στο νέο δίσκο συναντάμε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Κρύψε με», σε μουσική του Μιχάλη και στίχους του Αντώνη Ανδριτσάκη.

Φέτος τον χειμώνα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάζεται με τους Onirama στη σκηνή του REX, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα της νυχτερινής Αθήνας.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Άννα»

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook